Zimski sportovi

Owuya: "Dao sam sve od sebe da Bratislavu napustimo neporaženi, šteta za gol na kraju susreta"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.11.2014.
Owuya: "Dao sam sve od sebe da Bratislavu napustimo neporaženi, šteta za gol na kraju susreta"
Foto: FaH

Medveščak je uspješno odradio gostovanje kod Slovana u Bratislavi i stigao do pobjede nakon izvođenja kaznenih udaraca. Sjajno je branio Mark Owuya koji je obranio niz teških udaraca domaćina i tri kaznena udarca u raspucavanju...

Pascal Pelletier golom na početku susreta i u kaznenim udarcima te vratar Mark Owuya bili su junaci Medveščaka na gostovanju u Bratislavi gdje su Medvjedi slavili s 2:1 nakon kaznenih udaraca.

Owuya je zaustavio sva tri pokušaja domaćina, no žali za sva tri boda. "Sretan sam što sam zaustavio toliko kaznenih udaraca, naravno bio bih još sretniji da sam obranio i onaj na kraju susreta i da smo odnijeli sva tri boda. Dao sam sve od sebe da ovo gostovanje napustimo neporaženi", tvrdi Šveđanin.

Pelletier dodaje kako je domaćin vršio jak pritisak i nije bilo lako igrati.

"U zadnjoj trećini Slovan nas je žestoko pritisnuo, golman im je bio vrlo raspoložen, no unatoč svemu uspjeli smo pronaći način kako doći do pobjede i tog dodatnog boda u kaznenim udarcima."

Zadovoljan je bio i trener Doug Shedden.

"Sretan sam zbog pobjede i načina na koji smo odradili utakmicu. Bili smo borbeni u susretu s odličnim vratarima. Sada imamo dvije gostujuće pobjede u nizu i moramo tako nastaviti", dodaje Shedden.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran13.11.2014. u 13:46
    Da tri! Obranio je Mark 4 kaznena udarca (3 u raspucavanju i 1 tijekom redovne igre i to 35 sekundi prije kraja tekme) i još jednu situaciju "1 na 0" u trenucima kad smo imali igrača više. Da smo tada primili još jedan SH gol, tko zna u kojem bi smjeru otišla tekma. Način kojim su ga... [više na forumu]
    Vjeran