Zimski sportovi

Medveščak šest puta po puni plijen: "Gostujuće pobjede odlična stvar, dale su nam uzlet"

Borna Rupnik • petak, 14.11.2014.
Medveščak šest puta po puni plijen: "Gostujuće pobjede odlična stvar, dale su nam uzlet"
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka u petak počinju niz od čak šest utakmica pred svojim navijačima te to vide kao pravu priliku za napredak u borbi za doigravanje.

Poslije slavlja u Bratislavi protiv Slovana, kada su bili bolji u raspucavanju, Medvjedi su se vratili u Zagreb, a u petak će im u goste doći ruski Atlant.

Mike Glumac: "Ovo je iznimno važno razdoblje za nas. Šest utakmica na domaćem ledu savršena su prilika da skupimo što više bodova i da uhvatimo što bolje mjesto na ljestvici. Dobra igra u obrani bit će nam prioritet. Ne smijemo dopustiti Atlantu da kreira previše prilika, dok se s druge strane mi moramo držati svog sistema igre. Nadam se da ćemo iz susreta izići s tri boda".

"Gostujuće pobjede u Novokuznjecku i Bratislavi odlična su stvar. Dale su nam uzlet za ove domaće utakmice u kojima moramo ostvariti što više pobjeda i bilo bi idealno, s obzirom na stanje na ljestvici, kada bismo osvojili maksimalni broj bodova", poručio je za klupske stranice Medveščakov branič Shaone Morrisonn.

Zagrebačka utakmica bit će ujedno i dobra prilika da Medvjedi uzvrate Atlantu za prvi ovosezonski susret.

"Atlant ima dobru momčad, iskusne igrače u napadu i dobre specijalne timove. Prošli put su nas dobro nadigrali i pobijedili. Zato ih sada moramo dočekati spremni. Bit će ovo dobar izazov za nas, a i navijači će imati priliku vidjeti borbenu i zanimljivu utakmicu", smatra Morrisonn.

Momčad se raduje što će ovako dugačko razdoblje provesti pred svojim navijačima, dodao je:

"Imali smo dosta gostovanja u posljednje vrijeme, stoga se svi veselimo ovim domaćim utakmicama".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!