Zimski sportovi

Owuya: "Ove tri utakmice ništa ne znače, moram u svakoj biti dobar da bih se dokazao"

Mihaela Bradovski • subota, 15.11.2014.
Owuya: "Ove tri utakmice ništa ne znače, moram u svakoj biti dobar da bih se dokazao"
Foto: Davor Sajko

Medveščak je upisao još jednu vrijednu pobjedu, na svom ledu svladao je Atlant s rezultatom 4:1. Još jednu dobru utakmicu odigrao je švedski vratar Mark Owuya koji dostojno mijenja Barryja Brusta koji više nije u klubu...

Odličan posao odradio je Medveščak u posljednje tri utakmice. Dvoboji koji su proglašeni vrlo važnima i među ključnima, okončani su s tri pobjede Medveščaka, a posljednja je upisana protiv Atlanta.

Medvjedi su primili samo jedan pogodak, postigli su ih četiri, a ponovno je vrlo dobru utakmicu odigrao švedski vratar Mark Owuya koji je u Medveščak stigao na probni rok.

"Želim u svakoj utakmici dati sve od sebe i pokazati da mogu igrati u ovoj jakoj ligi. Ove tri utakmice ne znače ništa, u svakoj moram biti dobar da bih se dokazao", smatra Owuya.

Važnost utakmice isticao je i trener Doug Shedden. On smatra da su osim tri boda Medvjedi u ovom susretu dobili puno više i da su se dogodile dobre stvari za sam klub.

"Ovo je bila jako važna utakmica za nas, nakon prve Owuyine obrane dobili smo priliku za pobjedu. S igračem manje odigrali smo jako dobro i to posebno u prvoj trećini. Postigli smo pogodak s igračem više, linija s Martinom St. Pierreom postigla je tri gola i puno toga dobroga dogodilo se za Medveščak u ovoj utakmici."

St. Pierre je bio strijelac dva puta i naglašava kako je ovo vrlo važno razdoblje za Medveščak kojeg očekuje serija domaćih utakmica.

"U borbi smo za osmo mjesto, ali sam siguran da možemo i više od toga. Iza nas su teška gostovanja, a sada imamo još pet domaćih utakmice i svaka od njih nit će jako važna. Vjerujem da možemo još puno toga pokazati, da smo u zadnjim utakmicama igrali svih 60 minuta i bili puno konstantniji", smatra napadač Medveščaka.

Prilika za nastavak serije dolazi u nedjelju kada od 17:30 sati u Zagrebu gostuje Vitjaž.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!