Zimski sportovi

Murray: "Krenulo nas je, napokon smo počeli osvajati bodove"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.11.2014.
Murray: "Krenulo nas je, napokon smo počeli osvajati bodove"

Hokejaši Medveščaka imaju tri pobjede u nizu i u dobrom raspoloženju dočekuju Vitjaž. Momčad u posljednje vrijeme igra sve bolje i ponovno se vraća u igru za doigravanje...

Pred hokejašima Medveščaka je još jedna vrlo važna utakmica. Na svom ledu od 17:30 sati ugostit će Vitjaž Podolsk i tražit će važne bodove u borbi za doigravanje. Vitjaž je jedan od konkurenata Medvjedima u borbi za doigravanje stoga su bodovi iznimno važni.

"Izgleda da su dosta jači nego prošle sezone, igraju dobro i imaju već puno pobjeda. Bit će još teže jer se nismo susretali ove sezone i morat ćemo iskoristiti svaku priliku za pogodak. Nalazimo se u dobroj seriji i nadam se da je možemo nastaviti", tvrdi Andrew Murray.

Murray dodaje da je očito kako se momčad polako diže i igra sve bolje, a dokaz tome su i ove uzastopne pobjede.

"Krenulo nas je u zadnje tri utakmice i napokon smo počeli osvajati bodove i penjati se na ljestvici. Mislim da igramo sve bolje, trebalo nam je više vremena da stvorimo kemiju i postanemo prava momčad."

Susretom protiv Vitjaža počinje domaća serija utakmica u kojoj Medveščak želi doći do što više bodova.

"Ovih pet narednih utakmica nam je jako važno, moramo bilježiti pobjede protiv izravnih suparnika u borbi za doigravanje. Nismo dosad iskoristili na najbolji način prednost domaćeg terena, možemo puno više i bolje od ovoga što smo dosad pružali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!