Zimski sportovi

Dinamo Minsk ponovno bolji od Medveščaka, bivši Medvjedi zabili sve golove

Branimir Korać • subota, 29.11.2014.
Dinamo Minsk ponovno bolji od Medveščaka, bivši Medvjedi zabili sve golove
Foto: Ivana Stančin

Medveščak je upisao poraz na gostovanju u Bjelorusiji kod Dinama, domaćin je bio bolji s 4:3 i još malo pogurao Medvjede prema dnu Konferencije. Ova pobjeda odvojila je Dinamo od Medveščaka na osam bodova uz pet utakmica Medvjeda više...

Ukoliko ne bude nekakvih većih promjena, Medveščak će se po povratku iz Švicarske sa Spengler Cupa vratiti kao posljednjeplasirana momčad svoje Konferencije.

Novi poraz ubilježen je na gostovanju u Minsku kod Dinama koji je bio bolji s 4:3. U posljednjoj minuti Medveščak je uspio doći na gol zaostatka, ali ne i do boda.

Domaćin je poveo u 11. minuti pogotkom bivšeg igrača Medveščaka Matta Ellisona koji je zabio nakon što je Mark Popovic samo četiri sekunde proveo na klupi za kažnjene igrače.

S tih 1:0 Medveščak je otišao na odmor između dvije trećine da bi Ryan Vesce povisio na 2:0 odmah na početku druge. Srećom, Medveščak je vrlo brzo uzvratio i golom Jamesa Wrighta vratio se u igru.

Međutim u posljednjoj dionici Medveščak nije izdržao. Drugi pogodak postigao je Ellison, zatim je zabio i Charles Linglet i u zadnjih deset minuta ušlo se s velikom prednosti domaćina.

Sve što je Medveščak uspio napraviti do kraja je smanjiti na konačnih 4:3. Prvo je Mark Flood smanjio na 4:2, a zatim je Krys Kolanos 55 sekundi prije kraja unio malo drame. Ipak, domaćin nije dopustio veliki povratak i stigao je do pobjede.

Ovim porazom Medveščak je na samo tri boda od posljednjeplasiranog Slovana koji ima čak pet utakmica manje.

KHL:
Dinamo Minsk - Medveščak 4:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.11.2014. u 18:10
    Soči ima 6 utakmica manje i dva boda više od Medveščaka. Trenutno su iza Medveščaka Dinamo Riga, Slovan i Atlant koji igraju utakmice i netko od njih će ostati iza Medvjeda nakon današnjeg dana.
    Obrisan korisnik
  • Philadelphia76ers29.11.2014. u 18:07
    medveščak će u khl-u uvijek biti "kolodvor" čim neki igrač bude dobar odmah će otići u klub s više para, eto primjer s dinamo minskom i barry brust. nažalost
    Philadelphia76ers