Nogomet

Video: Panathinaikos do treće uzastopne pobjede, Danijel Pranjić zabio iz penala

Branimir Korać • nedjelja, 30.11.2014.
Video: Panathinaikos do treće uzastopne pobjede, Danijel Pranjić zabio iz penala
Foto: EPA

Grci su odradili susrete 12. prvenstvenog kola i nakon 21 dana vratili se ligaškom nogometu. Prvenstvo je nakratko bilo suspendirano zbog napada na jednog od čelnika sudačke organizacije...

Nakon skromnog ulaska u sezonu, Panathinaikos je stigao do tri uzastopne pobjede. Slavio je i u 12. kolu, ovaj put protiv Verije koja je za razliku od Panathinaikosa odlično otvorila sezonu, ali joj je ovo četvrta utakmica bez pobjede.

Atenjani su poveli u 26. minuti nakon što je Španjolac Ivan Malon povukao za dres u 16 metara Marcusa Berga, zaradio isključenje, a domaćin kazneni udarac. Danijel Pranjić bio je precizan i Panathinaikos je stigao do vodstva.

U 47. minuti Panathinaikos je stigao do povećanja vodstva prvim ovosezonskim prvenstvenim golom Berga i činilo se da će imati laganu zadaću. Međutim gosti se nisu dali, u 68. minuti preko Nikosa Kaltsasa smanjili su na 2:1, pokušali doći do poravnanja, ali nisu uspjeli.

Danijel Pranjić igrao je svih 90 minuta dok je Mladen Petrić ušao u igru u 63. minuti. Gordon Schildenfeld i dalje ne konkurira za nastup zbog ozljede.

Grčko prvenstvo, 12. kolo:
Panathinaikos - Veria 2:1

Ljestvica:
1. PAOK 25
2. Olympiakos 23
3. Kalloni 19
4. Panathinaikos 19
...
6. Veria 17
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!