Zimski sportovi

McLean: "Nadam se da ću s Pelletierom pronaći kemiju kao u Langnauu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.12.2014.
McLean: "Nadam se da ću s Pelletierom pronaći kemiju kao u Langnauu"
Foto: Dea Sajko

Medveščak danas u Moskvi ima teško gostovanje protiv snažnog Dinama, a debi u dresu Medvjeda upisat će Kurtis McLean koji je stigao u klub nakon odlaska Matta Andersona. McLean dobro poznaje trenera Sheddena i neke od igrača te se nada da će se što prije uklopiti...

Još jedno novo ime je u svlačionici Medveščaka. U klub je stigao iskusni napadač Kurtis McLean koji je sezonu započeo u Jokeritu, a u Medveščak je došao nakon odlaska Matta Andersona.

McLean poznaje dio igrača Medveščaka i nada se da će se što prije uklopiti u novo okruženje.

"Lijepo je kada dođeš u novu momčad i dočeka te pozitivna atmosfera. Ovdje su svi vrlo bliski i prijateljski raspoloženi i to je jako važno ako želite pobjeđivati. Poznajem Pascala Pelletiera i Marka Popovica, odlično smo funkcionirali. Nadam se da ćemo i ovdje stvoriti onu kemiju kao u Langnauu. S njima sam često bio i u kontaktu stoga će mi to sigurno olakšati prilagodbu", rekao je McLean za Medveščakovu stranicu.

McLean je u sezonu krenuo u Jokeritu gdje je igrao više u obrani nego u napadu što će se u Medveščaku promijeniti. Rad trenera Douga Sheddena mu je također poznat i Medveščak mu neće biti velika nepoznanica.

"Jokerit je pun kvalitetnih i efikasnih napadača stoga se napadačke linije nisu mijenjale. Više sam igrao obranu i s igračem manje stoga mi je ovo velika prilika da ponovno zaigram u napadu. Trenera Sheddena poznajem, znam njegovu filozofiju i što će očekivati od mene."

McLean je već odradio prvi trening s Medveščakom i to u Moskvi gdje će Medvjedi danas od 17:30 igrati protiv Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.12.2014. u 15:12
    Niste jos izgubljeni za play off al vama treba 4-5 pobjeda za redom da si podignete samopouzdanje a danasnja utakmice protiv najjace momcadi lige bi bila pun pogodak !
    Obrisan korisnik