Zimski sportovi

Gojanović: "Prema pisanju ruskih medija, već je nekoliko klubova trebalo biti ugašeno"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 07.12.2014.
Gojanović: "Prema pisanju ruskih medija, već je nekoliko klubova trebalo biti ugašeno"
Foto: FaH

Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović odbacuje bilo kakvu mogućnost istupanja Medveščaka iz KHL-a nakon ove sezone. Gojanović tvrdi da je te priče nisu istinite i da Medveščak ima i za sljedeću sezonu već osigurane sponzore...

Priča o istupanju Medveščaka iz KHL-a koju su ruski mediji pustili u javnost, nije točna. Medveščak je odmah demantirao takvu mogućnost, a predsjednik kluba Damir Gojanović dodaje da su već osigurani sponzori i za sljedeću sezonu.

"Neugodno nas je iznenadio taj članak, a koliko je relevantan, govori i podatak da je priča došla iz neimenovanog izvora.To nije moguće jer već imamo sponzore i za sljedeću sezonu, ispunjavamo sva stroga pravila koja liga nameće, a svi klubovi koji su istupali, istupali su zbog financijskih problema. Nas iz lige može izbaciti samo odustanak sponzora koji su dogovoreni", tvrdi Gojanović za Večernji list.

Gojanović dodaje da prema pisanju ruskih medija veliki broj klubova već bi bio ugašen.

"Nedavno se već pojavila i priča za Slovan da također neće nastupati pa da je Dinamo iz Minska u problemima, a oni su odlični i za velike svote kupuju naše igrače. Prema pisanju ruskih medija, već bi niz klubova trebalo biti ugašeno", dodaje Gojanović.

U slučaju izlaska iz KHL-a, Gojanović tvrdi kako bi se Medveščak vratio u EBEL, tamo gdje je nastupao prije odlaska u KHL.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.12.2014. u 00:52
    Bravo za KHL ali drugo godine treba bolje birati i ne dozvoliti ugovore prema kojem ti igrač može otići kad hoće.
    Obrisan korisnik
  • crodevils07.12.2014. u 16:16
    već je i sami uspjeh ostanak u KHL-u za još jednu sezonu..bravo medvjedi!!
    crodevils