Košarka

Magic: "Nadam se da će Lakersi izgubiti svaku utakmicu. Ako već gube, neka gube ozbiljno"

Borna Rupnik • srijeda, 10.12.2014.
Magic: "Nadam se da će Lakersi izgubiti svaku utakmicu. Ako već gube, neka gube ozbiljno"
Foto: EPA

Legenda Los Angeles Lakersa, Magic Johnson, nada se kako će njegova momčad biti dovoljno loša i ove sezone da se može nadati dobrom izboru na draftu.

Nakon što su prošle sezone završili na omjeru 27-55, najlošijem u povijesti odigravanja 82 utakmice u prvom dijelu NBA sezone, Los Angeles Lakersi i ove su sezone pri dnu poretka, sa šest pobjeda i 16 poraza u 22 odigrana susreta.

U utorak su pobijedili Sacramento Kingse (98:95), no Earvin Magic Johnson nije bio pretjerano zadovoljan takvim ishodom.

"Nadam se da će Lakersi izgubiti svaku utakmicu. Ako već gube, neka gube ozbiljno. Moraju gubiti jer ne smiju biti u sredini. Moraju biti ili sjajni ili toliko loši da dobiju dobrog igrača", poručio je.

Na njegove su riječi reagirali i prva zvijezda Kobe Bryant i trener Los Angeles Lakersa Byron Scott.

"Ne vidim momčadi koje namjerno gube, to se ne događa. Možda neke uprave sjede u uredu i potiho se nadaju porazu, ali ovo nije takav klub. Osim toga, igrači se nikada ne nadaju porazu. Nikada. Igrači igraju i pokušavaju pobijediti, to je naš posao", rekao je Bryant.

"Lako je reći da trebamo gubiti, ali kada ste u rovovima, kada trenirate, to ne želite. Niti igrači ne gledaju na taj način. Moramo dobiti svaku utakmicu koju možemo, ne možemo izaći na parket pokušavajući izgubiti", kaže Scott.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • iadera10.12.2014. u 12:26
    Ma taj Magic je uvik bija kukavica. Nešto je njurga na našeg Dražena da je prgav na OI u Barceloni, pa mu se ovaj naruga i utrpa 24 komada.
    iadera