Košarka

Video: Loši Knicksi svojim navijačima poklonili novi poraz, Acy isključen na vrhuncu frustracije

Branimir Korać • četvrtak, 25.12.2014.
Video: Loši Knicksi svojim navijačima poklonili novi poraz, Acy isključen na vrhuncu frustracije
Foto: EPA

Božićni NBA program otvoren je u Madison Square Gardenu gdje su Washington Wizardsi lakoćom svladali New York Knickse sa 102:91. Bila je to samo još jedna u nizu loših predstava Knicksa koji su na sramotnom omjeru 5-26...

Božić u NBA ligi tradicionalno donosi one najzanimljivije dvoboje velikih momčad od kojih se puno očekuje. Knicksi u aktualnom trenutnu po ničemu tu nisu zaslužili biti. U očajnoj sezoni više se ne može reći onako pristojno da su odigrali skromno jer Knicksi jednostavno igraju loše i nemaju dobru momčad.

Wizardsi su projurili Madison Square Gardenom i slavili bez punog utroška energije. Cijelim tijekom susreta bili su bolja momčad, nije im trebalo dugo da se odvoje i predvođeni Johnom Wallom potpuno su nadigrali domaćina.

Utakmica je rezultatski bila potpuno nezanimljiva, Wizardsi su konstantno bili u dvoznamenkastoj prednosti i Knicksi su se mučili da uopće spuste na jednoznamenkasti zaostatak.

Frustracija domaćina kulminirala je u posljednjoj četvrtini kada je epizodist Quincy Acy bezrazložno napravio težak prekršaj nad Wallom, zatim je Wall skočio i prigovorio mu uz odgurivanje da bi Acy opasno zamahnuo prema zvijezdi Wizardsa i u posljednji trenutak promijenio odluku o nokautiranju protivnika. Acy je s razlogom isključen, a Wall je s razlogom zaradio tehničku.

John Wall bio je prvo ime susreta s 24 poena (10/17), 11 asistencija i šest skokova dok je Bradley Beal imao 17 poena (7/16), pet skokova i pet asistencija. Kod Knicksa Carmelo Anthony bio je na 34 poena (13/28), a Jose Calderon dodao je 16 poena (5:14).

NBA:
New York Knicks - Washington Wizards 91:102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!