Zimski sportovi

Popovic: "Bili smo jako dobri, možemo svladati Ufu i ući u polufinale"

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.12.2014.
Popovic: "Bili smo jako dobri, možemo svladati Ufu i ući u polufinale"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka upisali su dva poraza na Spengler kupu, međutim pobjeda protiv Ufe u današnjem susretu donijela bi im prolaz u polufinale. Nakon poraza od Kanade u prvom nastupu, sinoć je uslijedio poraz od Davosa...

Unatoč porazu od Davosa, Medveščak je odigrao dobru utakmicu. Švicarci su slavili s 1:0, a najveći problem Medvjeda bila je realizacija brojnih prilika koje su stvorili.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, no na kraju smo ipak izgubili. Bez obzira što nas očekuje u ranom terminu dvoboj protiv Ufe, bit ćemo spremni. Poznajemo ih, nedavno smo od njih doma izgubili s 3:1, ali im možemo parirati. Dobra je stvar što susret za polufinale igramo s poznatim protivnikom", tvrdi za stranicu Medveščaka Mark Popovic.

Trener Doug Shedden nije bio nezadovoljan nakon tijesnog poraza od Švicaraca.

"Iza nas je odlična utakmica uz samo jedan primljeni pogodak. U obje utakmice smo poraženi iako smo bili potpuno ravnopravni i to nam se ponavlja cijelu sezonu. Igramo dobro, ali napadači jednostavno ne zabijaju. Međutim, ne predajemo se, idemo po ovu važnu pobjedu", kaže Shedden.

Susret između Medveščaka i Ufe igra se od 15 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!