Zimski sportovi

Spengler Cup potvrdio sezonsku boljku: "Medveščak nema igrača koji može napraviti promjenu"

Borna Rupnik • utorak, 30.12.2014.
Spengler Cup potvrdio sezonsku boljku: "Medveščak nema igrača koji može napraviti promjenu"
Foto: FaH

Po završetku Medveščakovog nastupa na Spengler Cupu u Švicarskoj, predsjednik Damir Gojanović priznao je da su mu osjećaji pomiješani.

"Ponosan sam što smo bili ovdje, to je velika čast, ali sam i vrlo razočaran zbog rezultata", iskreno kaže prvi čovjek zagrebačkih Medvjeda, Damir Gojanović, nakon što je hrvatski predstavnik u KHL-u Švicarsku napustio sa sva tri poraza.

U skupini je Medveščak poražen od Teama Canade (1:3) i domaćina Davosa (0:1), da bi u četvrtfinalu izgubio od ruskog Salavat Julajeva iz Ufe (3:0).

"Očekivao sam više golova, više od momčadi", rekao je za službene stranice, ali i pohvalio zalaganje igrača: "Borili smo se ravnopravno, parirali najboljima od najboljih i tu nemam što prigovoriti igračima".

Spengler Cup izbacio je na površinu sada već standardan problem, ističe predsjednik Gojanović.

"Pokazala se naša boljka sezone. Nemamo igrača koji može napraviti promjenu, preokrenuti utakmicu i zabiti gol. Ne bježimo od toga. Pred nama je sada da pokušamo što bolje završiti prvenstvo, koncentrirati se na to, ostati zajedno kao momčad i dati sve od sebe do kraja", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.12.2014. u 09:02
    Spengler cup nije natjecateljski beskoristan turrnir već najprestižniji turnir na svijetu na koji se poziv dobije možda jednom i nikad više a velika većina klubova može samo sanjati o tome. Loši rezultati ove sezone nemaju nikakve veze sa nastupom na Spengleru već nizom drugih uzroka koje su... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.12.2014. u 00:04
    Mišljenja sam da je promociju kluba odlaskom na ovaj turnir ipak trebalo staviti u drugi plan u odnosu na KHL. Desilo se, naime, da smo imali prenatrpan raspored i dobar dio sezone barem 4 utakmice više od ostalih ekipa. Ovo je pogotovo loša vijest za momčadi u izgradnji kojima je potrebno više... [više na forumu]
    Obrisan korisnik