Košarka

Bogdanović: "Nisam zadovoljan. Još uvijek nisam pokazao što mogu, ali uspjet ću u NBA ligi"

Branimir Korać • četvrtak, 01.01.2015.
Bogdanović: "Nisam zadovoljan. Još uvijek nisam pokazao što mogu, ali uspjet ću u NBA ligi"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović potpuno je pao u drugi plan u Brooklyn Netsima. Kod Lionela Hollinsa igra sve manje i sam priznaje da mu teško pada ova situacija iako je svjestan da još nije pokazao svoje pravo lice...

NBA karijeru započeo je kao starter, imao je veliku minutaži iza sebe nekoliko odličnih nastupa. Međutim, nekoliko slabijih predstava preselilo ga je na klupu, a priliku je dobio Rus Sergej Karašev. Da stvar bude još lošija, Bojan Bogdanović i s klupe dobiva sve manje minuta.

"Ne znam što bih rekao kako se osjećam. Nitko ne voli sjediti na klupi pa tako niti ja. Čudno mi je sjediti na klupi kada su važne minute, ali sve što sada mogu je dati sve od sebe i ponovno se nametnuti kako bih vratio minutažu s početka sezone", kaže Bogdanović za Sportske novosti.

Bogdanović nije posebno razgovarao s Lionelom Hollinsom, ali i sam je svjestan da može i mora bolje od onoga što je dosad pokazivao.

"Nisam i ne mogu biti zadovoljan s onim što sam dosad pokazivao. Nisam pokazao niti približno kakav sam igrač i što mogu. Hollins mi je jedino poručio da budem agresivniji, ali ja i dalje uzimam svoj broj šuteva."

Unatoč svemu, Bogdanović je uvjeren da će uspjeti u NBA ligi.

"Mislio sam da isprva neću previše igrati, no došao sam se dokazati i vjerujem da to i mogu. Uvjeren sam da ću ponovno imati veliku minutažu jer još nisam pokazao kakav sam igrač."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • raz_bojnik03.01.2015. u 00:09
    Ovi koji tebi odskaču nisu više ni starteri u ekipi.
    raz_bojnik
  • Obrisan korisnik02.01.2015. u 17:24
    Jedini razlog zašto su Netsi ovoliko "visoko" na istoku je manjak kvalitete u kompletnoj konferenciji. Mogu oni imati koliko god hoće bivših i sadašnjih All Star igrača kada ne nastupaju kao ekipa. Pierce je to shvatio, promijenio sredinu i pogodio. Kad se pogleda roster, tu odskaču samo dva... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • raz_bojnik01.01.2015. u 23:25
    Bogdanović stvarno misli da će u ekipi s onim imenima s kojima igra svoje minute zaslužit u napadu?
    raz_bojnik
  • Obrisan korisnik01.01.2015. u 22:14
    Poznato je da niti jedan Hrvatski zvijezdani projekt(osim Šarića) nije vičnan igrati obranu,jer ih nitko od trener nije tjerao na to,oni su imali zajamčene minutaže i specijalni tretman kod sudaca,pa tako i Bogdanović.Sada je došao u situaciju u kojoj se minutaža zaslužuje obranom,nemaju povlastice... [više na forumu]
    Obrisan korisnik