Košarka

LeBron James: "Glupost je da razmišljam o odlasku, ovdje sam da nešto stvorim"

Branimir Korać • četvrtak, 01.01.2015.
LeBron James: "Glupost je da razmišljam o odlasku, ovdje sam da nešto stvorim"

LeBron James zbog ozljede neće nastupati dva tjedna, ali priče o navodnom nezadovoljstvu u Clevelandu nakon lošijeg otvaranja sezone od očekivanja - proglašava neutemeljenima i čudnima...

Od Cleveland Cavaliersa očekivalo se više ove sezone. Dolaskom LeBrona Jamesa i Kevina Lovea prije ostalih, stvorena je snažna momčad koja zasad ne ispunjava očekivanja.

Takve igre pokrenule su priču o potencijalnom nezadovoljstvu Jamesa koji bi se, navodno, vratio čak u Miami. Naravno, James je vrlo brzo takvo što demantirao.

"Ovdje sam da stvorim nešto veliko i u sadašnjosti i u budućnosti. Zbog toga sam se i vratio u Cleveland. Nemam baš nikakvog razloga nastaviti razgovarati o takvim čudnim i smiješnim pričama. Ovdje sam, ovdje ću biti i ovdje se osjećam ugodno", rekao je James.

Cleveland Cavaliersi potvrdili su da Jamesa neće biti na parketu barem dva tjedna zbog problema s leđima i koljenom. Prva zvijezda Cavsa tako će propustiti susrete protiv Charlotte Hornetsa, Dallas Mavericksa, Philadelphije 76ersa, Houston Rocketsa, Golden State Warriorsa, Sacramento Kingsa i Phoenix Sunsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.01.2015. u 16:13
    Bravo legendo, ne bih nista ni dodao ni oduzeo! Osim sto volis kosarku kao sto ti nick kaze, ocito je i razumijes...za razliku od vecine koji pametuju a znanje im se svodi na ono sto im "strucni" novinar servira a oni procitaju ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.01.2015. u 11:06
    cleveland ima potencijal, samo se trebaju uigrati i pomiriti se s tim da ako žele finale da neće moć svaku večer i james i irving i love šutnit 25 lopti. jamesu je to najmanji problem - da njegovi suigrači pogađaju otvorene šuteve koje im on stvori svaku utakmicu imao bi 15 asista u prosjeku... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.01.2015. u 21:27
    Cleveland nema potencijal za finale. Imali su jednog jedinog centra Varejaa i njega su izgubili. Obranu ne igra nitko osim Mariona koji ima 36 godina, a da ne govori kakve su rupe pod košem ( Love je odličan igrač, ali samo u napadu).
    Obrisan korisnik
  • Wilson02.01.2015. u 09:03
    Mislim da se radi o ovom videu i prvom komentaru ispod njega koji je vrlo zanimljiv. https://www.youtube.com/watch?v=ikhitrmKBc8
    Wilson
  • Obrisan korisnik02.01.2015. u 00:05
    novinari su najvece smece ovog svijeta,znaci njihov je zakljucak da ce otici ponovno nakon sto se vratio iznova...smijesno nema sto,kao da taj omjer od 18-13 znaci da ce se samo sramotiti,a ta ekipa ima potencijal za finale lige ma sto god sada bilo....dajte Blattu malo vremena pa cete vidjet..
    Obrisan korisnik