Košarka

Hollins: "Nije dovoljno agresivan", Bogdanović: "Nije lako biti agresivan kada si peta opcija u napadu"

Mihaela Bradovski • subota, 03.01.2015.
Hollins: "Nije dovoljno agresivan", Bogdanović: "Nije lako biti agresivan kada si peta opcija u napadu"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović izgubio je minutažu i mjesto na parketu, a trener Netsa Lionel Hollins tvrdi da ga je Sergej Karašev uvjerio da mu treba dati prednost u odnosu na hrvatskog reprezentativca...

Uoči sinoćnjeg dvoboja između Orlando Magica i Brooklyn Netsa, Lionel Hollins odgovarao je i na pitanja o statusu Bojana Bogdanovića.

"Nije stvar u onome što je Bojan napravio nego u onome što nije napravio. Moraš igrati dobro i boriti se, a Karašev mi je puno pokazao na treninzima. Mučili smo se, dao sam mu priliku i iskoristio ju je. Stavio sam ga u početnu petorku i igrao je dobro. Bogdanović je udario u zid i nije bio dovoljno agresivan", kaže Hollins.

New York Post prenosi i Bogdanovićevu izjavu koji dodaje da nije lako biti agresivan kada nemaš dovoljne ovlasti.

"Nisam bio agresivan kao u Europi gdje sam imao veliku minutažu, ali svejedno sam ubacivao po 11-12 poena. Nije lako biti agresivan kada si tek peta opcija u petorci, međutim slijedit ću trenerove upute i bit ću agresivniji. U početku sam igrao puno i podignuo samopouzdanje, ali sada mi je jako teško jer ne igram. Nemam osjećaj da sam udario u zid, ali nisam nikada ranije bio u ovakvoj situaciji i moram se na treninzima ponovno dokazati treneru."

Bogdanović je u prvih 19 utakmica krenuo u početnoj petorci da bi zatim preselio na klupu, a noćas po prvi puta u potpunosti ostao bez nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina03.01.2015. u 21:56
    koliko može kukati pa to nije normalno. ima ludu sreću da se bori za minutažu s jednim Karaševom, koji je neatletičniji čak i od Bojana. pa ako se s njim ne može izboriti za minutažu, nije je ni zaslužio.
    pikepiletina
  • Obrisan korisnik03.01.2015. u 18:12
    budimo realni,Bogdanovic je imao dobrih patija,a i onih kriminalnih...Hollins je pravi NBA strucnjak,to je pokazao u Memphisu i on najbolje zna u kakvom su stanju igraci,sad mu je uskocio taj Karasev i forsira njega...no to je tako i Bojan to zna,puno se treba truditi ali ovo je nazalost najgora... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.01.2015. u 17:26
    Mora da je urota
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.01.2015. u 17:17
    slučajno pa rus igra, a vlasnik rus... slučajno moj kurac
    Obrisan korisnik
  • vlacng03.01.2015. u 16:56
    Trener peder¨!
    vlacng