Zimski sportovi

Zubčić: "Drago mi je što sam uz bok Ivici, ali nitko ne bi podnio takve probleme s koljenom"

Branimir Korać • utorak, 06.01.2015.
Zubčić: "Drago mi je što sam uz bok Ivici, ali nitko ne bi podnio takve probleme s koljenom"
Foto: FaH

Još jedan odličan nastup Filipa Zubčića u Svjetskom kupu i rezultat karijere u slalomu. S brojem 57 doskijao je na kraju do 15. mjesta i uz sedmo mjesto u veleslalomu u Alta Badiji, stigao je do najboljeg rezultata u karijeri...

Filip Zubčić proglašen je za nasljednika Ivice Kostelića, a sada je pobijedio Ivicu u njegovoj disciplini na njegovom Sljemenu. Zubčić je nakon 15. mjesta bio vrlo sretan.

"Fantastičan je osjećaj ući među 30 po prvi puta u ovoj disciplini. Atmosfera na Sljemenu mi je puno pomogla, bio sam vrlo agresivan, posebno u prvoj vožnji. Ovo za mene nije iznenađenje, očekivao sam dobar nastup u slalomu jer mi je u pripremnom razdoblju bio najjača disciplina."

Zubčić daje podršku Ivici Kosteliću svjestan svim problemima s kojima se suočavao.

"Ivica se i dalje bori i sigurno će i dalje skijati. Drago mi je da sam mu uz bok, ali on se bori s problemima i nitko ne bi podnio to što on podnosi sa svojim koljenom."

Kostelić se ne predaje, zadovoljan je bodovima i ne vjeruje u kraj.

"Svaki bod mi je vrlo važan i nadam se da ovo nije moj zadnji nastup na Sljemenu. Moja obitelj sve je postigla radom i ne odustajemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kamacnik107.01.2015. u 12:10
    bruno kovačević je pravi odraz stanja u državi , iz HRT-a kažu da je to udarni sportski događaj cijele godine, a komentira ga idiot koji nezna sastavit 3 rijeći u nizu bez onog iritantnog mumljanja , jebem njega i onog ko ga je stavio tamo , a gle čuda stavio se sam .... he he
    kamacnik1
  • Obrisan korisnik06.01.2015. u 23:16
    kostelic na startu i onaj kreten od kovacevica krece sa " sve ruke su u zraku ko na koncertu mise kovaca " nikad nije niko postavljao pitanja koliko je taj kreten zimovao na racun saveza i kostelica te odkud skafanderi i ostale stvari ...lako je davat javne pare i dobivat poklone na racun... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • crodevils06.01.2015. u 21:42
    sad je napokon pokazao da je velika nada i u slalomu.. jedva čekam adelboden da vidim može li ponovti vožnju sa sljemena i opet popraviti startne brojeve..
    crodevils