Zimski sportovi

Medveščaku otvoren apetit: "Nismo vam mi još za otpis, ovo je bio melem za dušu"

Borna Rupnik • četvrtak, 08.01.2015.
Medveščaku otvoren apetit: "Nismo vam mi još za otpis, ovo je bio melem za dušu"
Foto: Dea Sajko

Veliki preokret protiv Slovana na početku 2015. godine dao je nova krila igračima Medveščaka, koji su otputovali na tri gostujuće utakmice u Rusiji.

Sjajan početak nove kalendarske godine zagrebački Medvjedi pokušat će nadoknaditi dobrim bodovnim ulovom na turneji po Rusiji, a eventualni uspjeh produžit će vjeru u plasman u doigravanje.

"S -4 doći do preokreta i pobjede nije mala stvar, ali nije toliko ni neobična, bar ne u hokeju. U posljednje vrijeme smo se borili s postizanjem golova. Znali smo da nam je to slaba strana stoga smo na tom segmentu puno radili na treninzima i očito je urodilo plodom. Nismo vam mi još za otpisa. Ovo je nakon Spenglera, na kojemu smo zabili samo gol, došlo kao melem za dušu. Samo da zadržimo ovu pucačku moć do kraja sezone te da popravimo igrača više", sažeo je Medveščakov branič Mark Flood za klupske stranice.

U narednim će danima odmjeriti snage protiv Atlanta, Vitjaza te Lokomotiva iz Jaroslavlja. S obzirom na pozicije na tablici, u taboru Medvjeda opet smatraju da osvojeni bodovi vrijede dvostruko.

"Igrat ćemo s momčadima koji su nam glavni konkurenti za doigravanje. Soči i Lokomotiv se trenutno nalaze među osam najboljih Zapadne konferencije, dok Atlant od nas ima samo pet bodova više. Tijekom sezone smo znali upravo na teškim gostovanjima otimati bodove. Pobjeda nad Slovanom otvorila nam je apetit, ali pobjede tako djeluju na svaku momčad, ne samo na našu", kaže.

"Svjesni smo da nam doigravanje još uvijek visi i ako ga želimo osigurati, pravo je vrijeme da nešto i napravimo po tom pitanju. Želje i volje nam ne nedostaje, ali tu su i drugi čimbenici koji mogu utjecati na ishod. Na nama je da damo sve od sebe", ispričao je Flood.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!