Košarka

Repeša: "Moramo biti puno bolji nego protiv Zaragoze ako mislimo dobiti u Volgogradu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.01.2015.
Repeša: "Moramo biti puno bolji nego protiv Zaragoze ako mislimo dobiti u Volgogradu"
Foto: FaH

Košarkaši Cedevite danas gostuju u Volgogradu gdje ih očekuje susret drugog kola u skupini Eurokupa. Očekuje ih domaći Crveni Oktobar, a Zagrepčani smatraju da neće imati nimalo lagan posao...

Cedevita je otputovala na daleko gostovanje u Volgogradu gdje ih očekuje domaći Crveni Oktobar, momčad za koju trener Zagrepčana Jasmin Repeša upozorava da je vrlo neugodan i dobar protivnik.

"Očekuje nas teško gostovanje protiv momčadi koja ima sjajan roster i odličnog trenera, dodatno pojačana s još dvojicom kvalitetnih igrača Lamontom Hamiltonom i Donaldom McGrathom. U Rimu su odigrali slabije, ali imaju sjajan roster s puno odličnih Amerikanaca koji mogu biti jako opasni. Ako želimo do pobjede, morat ćemo biti puno bolji nego što smo bili protiv Zaragoze u prvom kolu", izjavio je Repeša za Cedevitinu stranicu.

U ovom susretu Repeša neće moći računati na Marka Tomasa i Stanka Baraća koji nemaju vize za Rusiju, a veliki teret ponovno će pasti na Miru Bilana od kojeg se očekuje puno toga.

"Idemo u Volgograd puni optimizma. Želimo otići što dalje u Eurokupu stoga su nam vrlo važne sve gostujuće utakmice jer nam gostujuća pobjeda znači više. Vidjeli smo da imaju dosta Amerikanaca, igraju dosta brzu košarku i ako uđu u svoj ritam mogu biti jako neugodni. Moramo ih pritisnuti i ne dopustiti im da je osjećaju ugodno", dodaje Bilan.

Bilan smatra kako zgusnuti raspored ne bi trebao biti problem.

Dosta nas u momčadi voli zgusnuti raspored i utakmice svaka tri dana. Nije nam problem niti puno gostovanja, navikli smo na to, a to nam je uostalom i posao."

Susret u Volgogradu igra se od 17:30 sati po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.01.2015. u 12:21
    Ajde fala bogu da je netko rekao da 2 utakmice tjedno nisu problem....
    Obrisan korisnik