Zimski sportovi

Thomas: "Igramo osjetno bolje i žao nam je što smo ostali bez bodova u Jaroslavlju"

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.01.2015.
Thomas: "Igramo osjetno bolje i žao nam je što smo ostali bez bodova u Jaroslavlju"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka vratili su se s gostujuće turneje s pet osvojenih bodova. Sada ih očekuju četiri domaće utakmice u kojima žele potvrditi dobru formu u posljednje vrijeme...

S tri gostovanja Medveščak je donio pet bodova i spremno dočekuje četiri domaće utakmice protiv moskovskog Dinama, Sočija, Atlanta i Dinama iz Minska. Bill Thomas zadovoljan je učinkom u posljednjim susretima, bez obzira na poraz kod Lokomotiva.

"Uspjeli smo ugrabiti pet bodova što je jako dobro, pogotovo što smo imali dosta dugu pauzu bez KHL utakmica u vrijeme Božića. Naravno, žao nam je što smo ostali bez bodova u Jaroslavlju, ali ta utakmica nije slomila naš duh i motivaciju. Konačno je i nas sreća pomazila, ali i vidno igramo bolje", rekao je Thomas za Medveščakovu stranicu.

Thomas napominje važnost narednih domaćih utakmica jer Medveščak onda očekuje vrlo teška i dugačka gostujuća turneja.

"Nakon njih imamo niz od čak osam gostovanja i tek se krajem veljače vraćamo na naš led. Stoga, svi smo svjesni što znače ove utakmice protiv moskovskog Dinama, Sočija, Atlanta i Minska i koliko su nam važne, tim više što su bodovi na Zapadu još uvijek stisnuti i utrka još traje.''

Prvi na redu je moskovski Dinamo koji je prošle sezone svladao Medveščak u Moskvi s 4:3 te u Zagrebu s 5:0.

"'Dobro se sjećam tih utakmica od prošle sezone. Kod njih smo im dobro parirali, ali u Zagrebu smo izgubili s velikom razlikom. Možda je rezultat bio takav jer nam je to bila prva utakmica u Areni Zagreb, a možda smo ih malo i podcijenili zbog utakmice u Moskvi. Očito smo izvukli pouku tako da smo ove sezone znali što možemo očekivati od njih i da ih ni u kojem slučaju ne smijemo podcijeniti. Rezultat toga je bio tijesan dvoboj u Moskvi sve do posljednjih minuta. Vjerujem da smo ih tada malo i šokirali našom pobjedom. Stoga, u Zagrebu ćemo morati biti vrlo oprezni s njima jer su jako dobro organizirana momčad'', dodaje Thomas.

Ovaj susret na rasporedu je u četvrtak od 18:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!