Zimski sportovi

McLean: "Vidimo svjetlo na kraju tunela što se tiče prolaska u doigravanje"

Mihaela Bradovski • petak, 16.01.2015.
McLean: "Vidimo svjetlo na kraju tunela što se tiče prolaska u doigravanje"
Foto: Dea Sajko

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli doći do pobjede protiv moskovskog Dinama, ali odigrali su dobru utakmicu i uglednog protivnika držali u neizvjesnosti. U konačnici su poraženi tek u produžetku...

U Medveščaku su mogli biti zadovoljni unatoč porazu. Nesmotreno isključenje Pascala Pelletiera u produžetku dalo je priliku Dinamu koji ju je ipak iskoristio.

"Odigrali smo odličnu utakmicu protiv jedne od najboljih momčadi lige i ponosan sam na nas. Osvojili smo vrlo vrijedan bod i još uvijek smo u igri za doigravanje. Ako u ostalim utakmicama ovako odigramo, većinom ćemo pobjeđivati. Iduća utakmica, protiv Sočija, jako nam je bitna jer su oni ispred nas na ljestvici", rekao je Mark Popovic za Medveščakovu stranicu.

Zadovoljan je bio i Kurtis McLean koji je sve veći optimist po pitanju plasmana Medveščaka u doigravanje.-

"Dinamo je jako dobro igrao u prvoj trećini, a sredina utakmice je u potpunosti pripala nama, dozvolili smo im jako malo udaraca. U konačnici, sretni smo s jednim bodom, ali smo razočarani što nismo osvojili sva tri. Od Božića igramo sve bolje, imamo puno više samopouzdanja i vidimo svjetlo na kraju tunela što se doigravanja tiče."

Trener Doug Shedden napomenuo je da se Medvjedi trebaju više čuvati isključenja.

"Ponosan sam na način na koji je naša momčad igrala, igrači su marljivi, žrtvuju se i rade sve one sitne stvari koje trebaju. Heeter je isto u formi i zadovoljan sam. Jedino što posebno moramo je čuvati se isključenja."

Već u subotu slijedi novi ispit od 17:30 u Ledenoj protiv Sočija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!