Košarka

Repeša: "Imamo dosta problema s ozljedama, ali napravit ćemo sve da osiguramo prolaz"

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.02.2015.
Repeša: "Imamo dosta problema s ozljedama, ali napravit ćemo sve da osiguramo prolaz"
Foto: FaH

Košarkaši Cedevite trebaju još jednu pobjedu za osiguravanje mjesta u sljedećoj fazi natjecanja Eurokupa. Pokušat će ju ostvariti na gostovanju kod Zaragoze koju su u Domu Dražena Petrovića svladali 83:80 tricom Frana Pilepića na kraju susreta...

Prva utakmica Cedevite i Zaragoze završena je pobjedom Zagrepčana 83:80, a Cedevita je tu slavila zahvaljujući trici Frana Pilepića sekundu prije kraja susreta.

"Čeka nas još jedna teška utakmica, kao što su bile sve u Eurokupu. Sada imamo dvije meč-lopte. Treba nam jedna pobjeda za prolaz u osminu finala, a napravit ćemo sve da to osiguramo već u prvoj utakmici u Zaragozi. Oni imaju 11 iskusnih igrača i svaki od njih u jednoj utakmici može biti jedan od ključnih, odnosno jedan od najboljih igrača. Moramo odigrati zaista vrhunsku utakmicu da bi došli do pobjede", kaže Jasmin Repeša za Cedevitinu stranicu.

Ozljede stvaraju problem Repeši koji neće moći na sve igrače računati u ovom susretu.

"Sigurno nećemo moću računati na Ukića, Marija Delaša i Mazalina, a vidjet ćemo hoćemo li uopće uspjeti osposobiti Ramljaka za barem dio utakmice. Ne brinu me toliko igrači jer imamo širinu, više sam zabrinut zbog umora od ovih silnih putovanja. Svaki drugi dan po cijeli dan smo na putu i brine me da tu ne dođe do zamora i pada forme."

Miro Bilan nada se da će njegova momčad ipak uspjeti doći do pobjede u ovom susretu i već sada osigurati prolaz.

"Imamo dvije meč-lopte i najbolje bi bilo da odmah iskoristimo ovu prvu u Zaragozi i da pobjedom osiguramo prolaz dalje. Sigurno neće biti lako. Oni su u specifičnoj situaciji. Izgubili su zadnje dvije utakmice u Eurokupu i s porazom bi bili eliminirani, tako da će dati sve od sebe da nas dobiju i ostanu u natjecanju", prenosi klupska stranica Bilanovu izjavu.

Dvoboj CAI Zaragoze i Cedevite igra se večeras od 20:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!