Zimski sportovi

Medveščak kod Sjeverstalja vodio, gubio, pa poražen u raspucavanju

Borna Rupnik • srijeda, 11.02.2015.
Medveščak kod Sjeverstalja vodio, gubio, pa poražen u raspucavanju
Foto: Dea Sajko

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka gostovali su u srijedu kod Sjeverstalja u Čerepovcu. Završilo je 3:3, a bolji su u raspucavanju bili Rusi.

Momčad Douga Sheddena novu je rusku turneju otvorila neizvjesnim dvobojem u kojemu je i vodila i gubila, no odluke nije bilo niti nakon 65 minuta igre.

U 14. minuti igrača više iskoristio je Medveščakov napadač Wright, no Sjeverstalj je na isti način uzvratio preko Trunjova u zadnjoj minuti prve trećine.

Igrala se 28. minuta kada je Nikoncev doveo domaćina u vodstvo, no Thomas je ubrzo poravnao na 2:2.

Kazakovcev je u 34. minuti opet zabio za sastav iz Čerepovca, a na novi se pogodak čekalo sve do 48. minute, kada je Murray osigurao Medveščaku barem produžetak.

Kako u dodatnom vremenu pogodaka nije bilo, pristupilo se raspucavanju, u kojemu je Kagarlicki u posljednjoj, trećoj seriji jedini pronašao put do mreže.

Za dva dana Medveščak gostuje kod moskovskog CSKA, koji je u srijedu bio vrlo uvjerljivo protiv posljednjeplasiranog Slovana iz Bratislave. Susret u Moskvi pripao je ruskom predstavniku s čak 12:0.

Na tablici Zapadne konferencije, Medvjedi su pretposljednji sa 67 bodova, a na osmom je mjestu Nižnji Novgorod s 11 bodova više.

KHL:
Sjeverstalj Čerepovec - Medveščak Zagreb 4:3 (3:3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • raz_bojnik11.02.2015. u 21:35
    Slovan ne plaća igrače.
    raz_bojnik