Košarka

Dirk Nowitzki ipak nastupa na All-Star susretu nakon odustajanja Anthonyja Davisa

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.02.2015.
Dirk Nowitzki ipak nastupa na All-Star susretu nakon odustajanja Anthonyja Davisa
Foto: EPA

Dirk Nowitzki po 13. puta nastupit će na All-Star susretu. Iako ove godine nije imao u planu dolazak u New York, povjerenik lige Adam Silver imenovao ga je kao zamjenu za Anthonyja Davisa...

U moru otkaza nastupa na All-Star vikendu stigao je i onaj Anthonyja Davisa koji zbog ozljede neće moći predstavljati New Orleans Pelicanse u ovom susretu.

Davis se morao povući čime je otvoreno mjesto za nastup novom igraču, a povjerenik lige Adam Silver izabrao je Dirka Nowitzkog kojem će ovo biti 13. nastup.

Nowitzki je 12. igrač u povijesti s 13 nominacija za All-Star susret, a to su još uspjeli Kareem Abdul-Jabbar, Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Jerry West, Bob Cousy, John Havlicek, Karl Malone, Shaquille O’Neal, Kevin Garnett, Tim Duncan i Kobe Bryant koji doduše neće ove godine zbog ozljede zaigrati.

"Uvijek je čast predstavljati svoju momčad u All-Star susretu. Ovo je godina u kojoj mi to možda nije bilo u planovima, ali sam sretan što će se dogoditi", rekao je Nowitzki koji se ipak nadao nešto više odmora u vrijeme All-Star pauze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!