Košarka

Bogdanović: "Zadovoljan sam minutažom, ali sam svjestan da možemo igrati bolje"

Mihaela Bradovski • petak, 13.02.2015.
Bogdanović: "Zadovoljan sam minutažom, ali sam svjestan da možemo igrati bolje"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović vratio je veći dio minutaže i ponovno igra više. Iako ulazi s klupe, više je uključen u igru, no još uvijek je svjestan da može igrati bolje. Sada mu slijedi nastup na All-Star vikendu gdje će igrati za ostatak svijeta protiv SAD-a...

Bojan Bogdanović predstavljat će Brooklyn Netse u susretu između momčadi ostatka svijeta i SAD-a. "Jedan sam od najstarijih igrača i ostali bi mogli nešto naučiti od mene. Šalim se, puno je igrača i svi možemo jedni od drugih učiti. Razgovarao sam i s Masonom (Plumlee) oko natjecanja u zakucavanjima, još nije siguran što će izvesti, bit će to iznenađenje", rekao je Bogdanović uoči All-Star vikenda.

U drugom dijelu sezone Netsi moraju podići igru na još višu razinu kako bi se izborili za doigravanje,. Trenutno drže deveto mjesto Istočne konferencije.

"Počeli smo igrati malo bolje. Ova stanka će svima dobro doći za psihički i fizički odmor i nadam se da ćemo nakon All-Star vikenda igrati onako kako uistinu možemo", dodaje Bogdanović.

Što se tiče svoje igre, zadovoljan je minutažom, ali ne i potpuno zadovoljan nastupom.

"Nije lako nama Europljanima, posebno prvih nekoliko mjeseci. Međutim polako napredujem i pokušavam igrati što bolje. Zadovoljan sam minutažom, ali znam da možemo i momčad i ja igrati bolje. Najteži igrač za čuvanje? Svaku večer je teško, previše dobrih igrača je u ovoj ligi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!