Košarka

Bogdanović: "Neki američki igrači još nekoliko tjedana slušat će o ovom susretu"

Branimir Korać • subota, 14.02.2015.
Bogdanović: "Neki američki igrači još nekoliko tjedana slušat će o ovom susretu"
Foto: EPA

All Star vikend otvoren je susretom između igrača prve i druge godine koji su podijeljeni u momčad pod nazivom Ostatak svijeta i u momčad koju su činili isključivo američki igrači. Svijet je bio bolji uz dobar nastup Bojana Bogdanovića...

Hrvatski reprezentativac nakon susreta bio je odlično raspoložen i istaknuo zadovoljstvo što je bio dijelom ovog dvoboja.

"Uživao sam i nadam se da ću sljedeće sezone opet biti u momčadi ostatka svijeta. U završnici je utakmica postala ozbiljna, malo su se naljutili jer smo počeli igrati obranu. Bilo je neobično igrati protiv Masona, imao je neke odlične poteze, ali moja momčad je pobijedila i igrao sam znači bolje", rekao je Bogdanović u opuštenoj atmosferi nakon susreta.

Što se tiče same ideje i formata natjecanja, Bogdanović je zadovoljan i nada se da će se to i zadržati.

"Zanimljiva utakmica i mislim da su gledatelji mogli uživati. Ovo je zanimljiv format i dobra ideja NBA lige da suprotstavi ostatak svijeta SAD-u. Mislim da će neki američki igrači još nekoliko tjedana slušati o ovom susretu", dodao je Bogdanović.

Igrajući za ostatak svijeta, imao je priliku i pobliže upoznati neke igrače iz drugih momčadi.

"Nisam nikoga poznavao, ali sam sada malo bolje upoznao dečke poput Andrewa Wigginsa i Rudyja Goberta. Protiv Goberta sam već igrao, ali moram istaknuti kako je iznimno snažan. Mislim da će u narednim godinama biti jedan od najdominantnijih centara u ligi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!