Zimski sportovi

Poraz Medveščaka u pretposljednjoj gostujućoj utakmici sezone

Niko Rukavina • nedjelja, 15.02.2015.
Poraz Medveščaka u pretposljednjoj gostujućoj utakmici sezone
Foto: Dea Sajko

Nakon što su hokejaši Medveščaka izgubili sve šanse za doigravanje, danas su izgubili od Torpeda iz Nižnjeg Novgoroda s 3:1. Medvjedima u sezoni predstoji još jedna gostujuća i dvije domaće utakmice.

Torpedo je u igri za play-off te je Medveščak, koji je izgubio šanse za doigravanje, još prije utakmice očekivao vrlo motiviranog protivnika. Torpedo je u sve tri trećine zabio po jedan pogodak, dok su Medvjedi poentirali u drugoj.

Torpedo je u utakmicu krenuo vrlo agresivno i došao je do vodstva u 8. minuti preko Finca Jarkka Immonena. Na 2:0 povisio je Valerij Vasiljev u 27. minuti.

Međutim, Medveščak se, unatoč činjenici da nema više nikakve izglede za doigravanje, nije predavao. U zadnjoj minuti druge trećine James Wright je poentirao za smanjenje vodstva domaćina.

Početkom završne četvrtine došlo je do naguravanja između Medveščakovog Nathana Perkovicha i Mihajla Grigorjeva iz Torpeda zbog čega su obojica zaradila petominutnu kaznu.

Kasnije je dvominutni kaznu dobio i Mike Glumac, a Torpedo je iskoristio igrača više i preko Ladima Krasnoslonodceva povisio na konačnih 3:1.

U posljednjoj ovosezonskoj gostujućoj utakmici Medveščak gostuje kod Vitjaza, a sezonu će zaključiti domaćim utakmicama protiv Dinama iz Rige i Jokerita.

KHL:
Torpedo Nižnji Novgorod – Medveščak 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!