Košarka

Amar'e Stoudemire uz Nowitzkog i Chandlera: "Ovo mi je sjajna prilika za naslov prvaka"

Borna Rupnik • četvrtak, 19.02.2015.
Amar'e Stoudemire uz Nowitzkog i Chandlera: "Ovo mi je sjajna prilika za naslov prvaka"
Foto: EPA

Amar'e Stoudemire pridružio se Dirku Nowitzkom u Dallas Mavericksima, nakon što je raskinuo ugovor s New York Knicksima.

Momčad Dallas Mavericksa dobila je veliko pojačanje nakon što je Amar'e Stoudemire napustio New York Knickse i odlučio se kao slobodan igrač pridružiti momčadi iz Teksasa.

Stoudemire u karijeri ima prosjek od 20 koševa i 8,2 skoka po utakmici, a za Phoenix Sunse i New York Knickse odigrao je ukupno 771 susret.

Šest je puta sudjelovao na All-Star utakmicama, 2007. godine izabran je u prvu petorku lige, a još četiri puta u drugu. Izabran je kao deveti izbor na draftu 2002. godine.

"Uzbuđen sam što ću biti dio vrhunske organizacije te igrati zajedno s Nowitzkim, Chandlerom i drugim velikim igračima. Ovo mi je sjajna prilika za naslov prvaka", izjavio je Stoudemire po dolasku u Dallas, gdje će nositi dres s brojem jedan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • orangecrush19.02.2015. u 17:17
    Ne kužim u kojem trenutku si ti zaključio da ja ne volim te igrače. Nowitzki mi je jedan od najdražih igrača lige, a i dalje obožavam gledat ono što Rondo radi na terenu. U nijednom trenutku nisam spomenuo ugovore niti zasluge po pitanju istih. Parsons ima ugovor koji ima jer tržište sve određuje i... [više na forumu]
    orangecrush
  • zovche19.02.2015. u 16:59
    ti si bas rekao sve ono sto je jako nebitno, svoja subjektivna misljenja i nakon ovog maila ne zelim raspravljati, ja mislim da su moji stavovi barem objektivni naspram tvojih... mozes ti voljeti ili ne voljeti te igrace ali oni jako dobro stoje u ligi po imenima... ni meni se ne svidja ronaldo pa... [više na forumu]
    zovche
  • orangecrush19.02.2015. u 14:45
    Vezano uz situaciju u Knicksima mislim da ako im se posreći u draftu i dobiju priliku uzeti recimo Okafora imaju priliku napraviti ekipu za 7., 8. mjesto na istoku sljedeće sezone. Cap space im omogućuje da dovedu nekoliko solidnih igrača, iako na tržištu neće biti igrača koji im mogu značajno... [više na forumu]
    orangecrush
  • raz_bojnik19.02.2015. u 14:45
    Trljaju ruke što neće igrat zadnjih mjesec i pol dana ugovora ili što za njega nisu dobili ni igrača ni pick?
    raz_bojnik
  • serieA19.02.2015. u 14:40
    stoudemire je bivši igrač...mislim da u NY trljaju ruke
    serieA