Košarka

Kendrick Perkins dogovorio razlaz s Jazzerima i prelazi u redove Cavsa

Branimir Korać • nedjelja, 22.02.2015.
Kendrick Perkins dogovorio razlaz s Jazzerima i prelazi u redove Cavsa
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi tražili su centra koji bi odmarao Timofeja Mozgova i pronašli su ga u Kendricku Perkinsu. Nakon što je dogovorio razlaz s Utah Jazzom, nema više zapreka za prelazak u redove Cavsa...

Od ponedjeljka Kendrick Perkins, ako se ne dogodi neki čudesan preokret, bit će novi igrač Cleveland Cavaliersa i konkurencija Timofeju Mozgovu.

Perkins je u sezonu ušao kao član Oklahoma City Thundera, međutim zamijenjen je posljednjeg dana prijelaznog roka u Utah Jazz u poslu u kojem je Thunder dobio mlađeg i perspektivnijeg Enesa Kantera, a Jazzeri su odmah pokazali namjeru raskida s Perkinsom.

Niti njemu se nije ostajalo u Salt Lake Cityju te je bez većih problema postignut dogovor i Perkins odlazi na tržište slobodnih igrača gdje će biti vrlo kratko jer je u međuvremenu postignut dogovor s Cavsima.

Interes za njega pokazivali su i Los Angeles Clippersi, nešto manje Phoenix Sunsi, međutim Perkins je odlučio preseliti u Cleveland i pokušati pomoći Cavsima u ostvarenju konačnog cilja.

Nakon osam sezona provedenih u Bostonu i pet u Thunderu, Perkins seli u Cleveland i vraća se u Istočnu konferenciju gdje je proveo najbolje dane svoje karijere.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!