Košarka

Moskovski CSKA vratio u svoje redove povratnika iz NBA lige Andreja Kiriljenka

Mihaela Bradovski • utorak, 24.02.2015.
Moskovski CSKA vratio u svoje redove povratnika iz NBA lige Andreja Kiriljenka
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Andrej Kiriljenko vratio se u Rusiju i to ponovno u redove najjače ruske momčadi CSKA iz Moskve. Sa svojim bivšim i budućim klubom potpisao je ugovor do kraja sezone...

Moskovski CSKA ima visoke ambicije, želi napasti naslov prvaka Europe i trofeje u svim natjecanjima u kojima igra, a u tome bi trebao pomoći iskusni Andrej Kiriljenko.

Kiriljenko je ovu sezonu započeo u Brooklyn Netsima, međutim nije se tamo dugo zadržao i razmijenjen je u Philadelphiju 76ers.

Dolaskom u Philadelphiju odmah je izrazio želju za odlaskom, nije htio nositi dres 76ersa i cijela priča riješena je tako da su 76ersi na kraju otpustili Kiriljenka.

Vrlo brzo donio je odluku o napuštanju NBA lige i odlasku kući u Rusiju gdje je stavio potpis na ugovor do kraja sezone s moskovskim CSKA.

Kiriljenko je tijekom karijere nastupao za Spartak iz St. Peterburga, zatim dvije sezone za CSKA prije odlaska u NBA ligu gdje je bio važan član Utah Jazza. Kratak povratak u CSKA dogodio se u sezoni 2011./2012., zatim se vratio u NBA ligu u redove Minnesote iz koje je otišao u Brooklyn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2015. u 17:10
    Može pomoći, ali više ne može biti glavni igrač. CSKA i bez njega izgleda odlično.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2015. u 08:19
    Ne znam sumnjam da se trenutni Kirilenko može usporediti s onim iz Lockouta.Puno je tu ničega između.Neigranje u Netsima,ozljede,taj reda radi trade u 76ers odbijanje igranja,otkaz....Uostalom nije bas da Armiji fali igrača na njegovim pozicijama (4,3)... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • labrador240124.02.2015. u 21:16
    Razbit će im koncepciju i CSKA na kraju sezone nece uzeti Euroligu iako sad najbolje izgledaju.
    labrador2401
  • Obrisan korisnik24.02.2015. u 19:46
    Ionako su bili najjači u europi
    Obrisan korisnik