Košarka

Rose: "Postoji šansa za povratak ove sezone. Možda mi ozljeda i pomogne"

Mihaela Bradovski • utorak, 10.03.2015.
Rose: "Postoji šansa za povratak ove sezone. Možda mi ozljeda i pomogne"
Foto: EPA

Zvijezda Chicago Bullsa Derrick Rose nada se kako će još zaigrati ove sezone. Rose je nakon velikih problema s ozljedama morao na prisilnu pauzu zbog ozljede i operacije meniskusa...

Zbog teških ozljeda koje su ga pratile posljednjih godina, Derrick Rose izbjegava svake prognoze oko povratka na parket. Ipak, priznaje da postoji šansa povratka još ove sezone i pomoći Bullsima u doigravanju.

Rose je zaradio ozljedu meniskusa i morao je na operaciju te je sada u fazi rehabilitacije.

"Postoji šansa za povratak ove sezone, to je naš plan. Međutim u ovom trenutku uopće ne razmišljam o točnom datumu povratka, želim se što bolje oporaviti i pripremiti. Trenutno se osjećam dobro i zato sam optimist. Tko zna, možda mi ova ozljeda na kraju i pomogne u rješavanju ostalih sitnih problema koji su me mučili."

Ozljeda meniskusa nije toliko teška kao problemi s Ahilovom tetivom koje je imao.

"Kada god imate problema kasnije poslije ozljede Ahilove tetive, mislite da je povezano s tim. Bilo je veliko olakšanje saznati da te dvije ozljede nisu međusobno povezane."

Prve procjene govorile su o oko četiri do šest tjedana oporavka, međutim Rose neće žuriti i na parket će se vratiti tek kada bude potpuno spreman za puni napor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sused10.03.2015. u 17:58
    Rose je idiot
    Sused
  • Obrisan korisnik10.03.2015. u 17:41
    "postoji sansa"...svaki intervju sa Roseom je smijesan i u nijednom nista konkretno ni ne kaze,ali svejedno im je vratio se ili ne kad ce ih Atlanta na Istoku sve pojest...
    Obrisan korisnik