Košarka

Kobe Bryant: "Iduća sezona nije upitna, ali ne želim više igrati poslije toga"

Borna Rupnik • srijeda, 11.03.2015.
Kobe Bryant: "Iduća sezona nije upitna, ali ne želim više igrati poslije toga"
Foto: EPA

Kobe Bryant, zvijezda Los Angeles Lakersa, priznaje kako za vrijeme novog oporavka od ozljede razmišlja i o odlasku u mirovinu poslije naredne sezone.

U siječnju je Kobe Bryant poslan na još jednu dugotrajnu rehabilitaciju, a prva mu je misao u tom trenutku bila ona o prekidu karijere, otkrio je američki košarkaš.

"Pomislio sam da nisam siguran da mogu izdržati još jedan višemjesečni oporavak", izjavio je Bryant, no naglasio je kako mu iduća sezona ne dolazi pod znak pitanja.

Ugovor s Lakersima ima do ljeta 2016. godine, a u narednoj će sezoni zaraditi najviše u cijeloj NBA ligi, 25 milijuna dolara.

"Nema govora o mirovini prije završetka sljedeće sezone. To nikada nije bilo upitno, hoću li tada igrati. No, ako me sada pitate želim li igrati i poslije toga, odgovor je - ne", kaže.

"Ipak, i to se još može promijeniti, ako se pokaže da ću još uživati u ustajanju i odlasku na trening svaki dan. Međutim, nakon tri godine mrcvarenja s ovim ozljedama, shvaćam zašto mi se više ne bi dalo nositi s time", zaključio je Kobe Bryant.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.03.2015. u 02:13
    Vreme mu je da ide u penziju umesto da 1/3 ukupne plate Lakersa odlazi na njega. Jer i tako je uvek povredjen, a i kad igra katastrofalno sutira.
    Obrisan korisnik