Košarka

Miami pred dvojbom, Michaelu Beasleyu završava i drugi kratkoročni ugovor

utorak, 17.03.2015.
Miami pred dvojbom, Michaelu Beasleyu završava i drugi kratkoročni ugovor
Foto: EPA

Michael Beasley pomogao je Heatu u dva razdoblja tijekom ove sezone i sada je na isteku drugog kratkoročnog ugovora. U Miamiju moraju donijeti brzu odluku, hoće li ga zadržati ili pustiti u neku drugu momčad...

U Miamiju su prošlog mjeseca odlučili pozvati nazad Michaela Beasleya i zatražiti njegovu pomoć u ovom dijelu sezone kada imaju problema s izostancima. Kocka se pokazala uspješnom, Beasley je pomogao, a sada Heat mora odlučiti hoće li ga zadržati do kraja sezone ili pustiti u drugi klub s obzirom da mu danas završava i drugi desetodnevni ugovor.

Tijekom ovog boravka u Miamiju prosječno je ubacivao 10 poena uz 43 posto šuta tijekom 24 minute i dao doprinos s klupe.

"Učinio sam sa svoje strane sve što sam mogao i mislim da sam u dobroj poziciji", istaknuo je Beasley i dodao kako nije ovo vrijeme iskoristio za "nabijanje statistike. "Nije mi padalo na pamet ostvarivati neke osobne ciljeve, samo sam htio pomoći momčadi i igrati što je bolje moguće. Uspjeli smo, upisali smo ponešto pobjeda u tom razdoblju."

Beasley je tijekom karijere bio dva puta pod ugovorom s Miamijem koji mu je ujedno bio i posljednja NBA momčad prije odlaska u Kinu nakon poraza u finalnoj seriji protiv Spursa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!