Košarka

Michael Beasley ipak ostao u Miamiju, potpisan ugovor do kraja sezone

Branimir Korać • srijeda, 18.03.2015.
Michael Beasley ipak ostao u Miamiju, potpisan ugovor do kraja sezone
Foto: EPA

Nakon isteka drugog desetodnevnog ugovora, Michael Beasley dobio je dugoročniji ugovor s Miamijem. Krilni igrača potpisao je ugovor do kraja sezone...

Nakon povratka iz Kine, Michael Beasley krenuo je u potragu za NBA angažmanom i pronašao ga je u svojoj bivšoj momčadi. Miami ga je uzeo na probni rok i zaslužio je dugoročniji angažman.

Igrač i klub tako su pronašli obostrani interes, Beasley je tražio angažman, a Miami pritisnut izostancima pomoć s klupe i na kraju je sve završilo na obostrano zadovoljstvo.

Beasley je u razdoblju provedenom u Miamiju u deset utakmica prosječno ubacivao 9.5 poena uz 3.9 skokova po susretu, značajno je popravio angažman u obrani u odnosu na ranije razdoblje u Miamiju i u klubu su odlučili zadržati ga.

Kako više nisu imali pravo na davanje kratkog desetodnevnog ugovora, s Beasleyem su potpisali ugovor do kraja sezone nakon čega će biti odlučeno hoće li nastaviti suradnju i u sljedećoj sezoni. Nekoliko klubova nadalo se da neće doći do suradnje želeći angažirati Beasleya kao pomoć u doigravanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!