Košarka

Rocketsi ostali na desetak dana bez Terrencea Jonesa zbog pneumotoraksa

Branimir Korać • petak, 20.03.2015.
Rocketsi ostali na desetak dana bez Terrencea Jonesa zbog pneumotoraksa

U važnom dijelu NBA sezone Houston Rocketsi ostali su bez još jednog igrača. Terrence Jones još jednom ove sezone mora na prisilnu pauzu, ovaj put zbog pneumotoraksa...

U pobjedi protiv Denver Nuggetsa 118:108 Houston Rocketsi ostali su bez Terrencea Jonesa što je prilično neugodan gubitak, posebno u ovoj fazi sezone.

Jones je odlično krenuo u utakmicu, imao deset poena u manje od deset minuta, a onda je napustio igru i više se nije vraćao. Dogodilo se to nakon borbe za loptu s Kennethom Fariedom kada je Jones dobio udarac u rebra i činilo se da je zaradio ozljedu rebara.

Krilni igrač Houstona završio je u bolnici gdje je ostao preko noći na promatranju, a dijagnosticiran mu je pneumotoraks, odnosno pucanje plućne maramice.

Za tjedan dana bit će obavljen novi kontrolni pregled i onda će biti poznato kada se može ponovno očekivati na parketu. U najboljem slučaju trebao bi se vratiti kroz desetak dana.

Ovo je novi udarac za Rocketse koji su dobar dio sezone bez Dwighta Howarda zbog ozljede koljena, a sada ih je zadesio još jedan izostanak važnog igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!