Košarka

Rondo upitan za Phoenix, ali ipak lakše ozlijeđen: "Dobro je da nije stara ozljeda"

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2015.
Rondo upitan za Phoenix, ali ipak lakše ozlijeđen: "Dobro je da nije stara ozljeda"
Foto: EPA

Dallas Mavericksi su u kritičnoj fazi sezone kada ih očekuju vrlo važne utakmice, a loša vijest za njih je nova ozljeda s kojom se suočio Rajon Rondo. Razigravač Mavericksa ima problema s koljenom, srećom ne teže prirode...

Kada su doveli Rajona Ronda, Mavericksi su najavili pohod i na naslov prvaka, međutim daleko su od te priče. Momčad još uvijek hvata pravu kemiju, a ne maze ih niti ozljede.

Chandler Parsons i Rajon Rondo imaju problema s koljenom i to stvara poseban problem Mavericksima jer je riječ o dvojici vrlo važnih igrača od kojih dosta ovisi njihov uspjeh.

Rondo je posljednja žrtva, zaradio je udarac u koljeno u susretu protiv Warriorsa nakon čega je napustio parket i došao u ruke liječnika.

"Nije najgore što mi se moglo dogoditi stoga sam u redu. Liječnik je pregledao koljeno i nije ono čega sam se bojao. Htio sam samo biti siguran da nije riječ o teškoj ozljedi kroz koju sam prošao", rekao je Rondo.

Rondo je pod upitnikom za susret protiv Phoenix Sunsa, a i ako bude spreman, lako je moguće da će ga Dallas odmarati jer je teško za očekivati da se može pomaknuti s trenutne sedme pozicije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!