Tenis

Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena na startu turnira u Charlestonu, Slovakinja ipak bolja

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2015.
Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena na startu turnira u Charlestonu, Slovakinja ipak bolja
Foto: EPA

126. igračica svijeta Slovakinja Kristina Kučova upisala je pobjedu protiv Mirjane Lučić Baroni u susretu prvog kola WTA turnira u Charlestonu. Kučova je odnijela pobjedu u tri seta za nešto više od dva sata igre...

Slovakinja Krsitina Kučova svladala je Mirjanu Lučić-Baroni u prvom susretu na turniru u Houstonu gdje je Lučić-Baroni tražila drugu pobjedu u zadnjih godinu dana protiv deset godina mlađe Slovakinje.

Ovaj put nije išlo, Kučova je bila bolja i na kraju je izborila prolaz u drugo kolo.

Lučić-Baroni nije dobro koristila ukazane prilike, imala je 17 break lopti, četiri više nego Kučova, a za razliku od nje iskoristila je dvije prilike manje.

U prvom setu Kučova je rano došla do breaka da bi Lučić-Baroni propustila četiri prilike kod 2:1 nakon čega je u finišu seta izgubila još jednom servis te set sa 6:3.

Rasplet drugog seta bio je bolji po Lučić-Baroni koja je brzo stigla do dvostrukog breaka te izborila treći set, no tamo je nakon propuštene četiri break lopte kod vodstva 3:2 izgubila sve gemove do kraja i ostala bez prolaza.

Kučovu u drugom kolu očekuje dvoboj protiv bolje iz meča Zarine Diyas i Lucie Hradecke.

WTA Charleston, prvo kolo:
Kristina Kučova (Slovačka, Q) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:3, 3:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2015. u 09:46
    šteta za mikicu...al ona je zmaj, opet će se dić i pobjeđivat...još kad bi i za repku zaigrala (a možda je, daj bože, i preuzela od one nestručne i samoljubive majolice) gdje bi nam kraj bio...
    Obrisan korisnik