Košarka

Derrick Rose ponovno na parketu, igrat će večeras protiv Orlanda

Branimir Korać • srijeda, 08.04.2015.
Derrick Rose ponovno na parketu, igrat će večeras protiv Orlanda
Foto: EPA

Chicago Bullsi dočekali su povratak Derricka Rosea koji će u posljednjim utakmicama regularnog dijela sezone hvatati formu za doigravanje. Rose će igrati već večeras protiv Orlanda...

Derrick Rose vraća se na parket i večeras će biti u sastavu Chicago Bullsa u susretu protiv Orlando Magica. Trener Bullsa Tom Thibodeau priopćio je medijima kako će Rose dobiti oko 20 minuta u ovom susretu.

"Naporno sam radio kako bih se vratio i sretan sam da sam ponovno ovdje i da ću moći pomoći momčadi. Obrambeno igramo dobro, napadački ću pokušati izaći i igrati na način kao što uvijek igram", tvrdi Rose.

Rose je ozlijedio meniskus u veljači i morao je na operaciju, za razliku od prošle ipak nešto lakšu s kraćim vremenom oporavka.

"Ovo je bila potpuno drugačija operacija od prošle, bio sam samo šest tjedana van parketa. Prošli put izostanak je potrajao pet ili šest mjeseci. Imam puno samopouzdanja, ali svjestan sam da će mi trebati određeno vrijeme za hvatanje forme."

Rose je ove sezone uoči ozljede bio na prosjeku od 18.4 poena i 5.0 asistencija po susretu igravši 31 minutu u prosjeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2015. u 20:02
    samo da se ne povrijedi
    Obrisan korisnik