Košarka

Thabo Sefolosha prilikom uhićenja zaradio frakturu potkoljenice, sezona za njega završena

Mihaela Bradovski • petak, 10.04.2015.
Thabo Sefolosha prilikom uhićenja zaradio frakturu potkoljenice, sezona za njega završena
Foto: EPA

Atlanta Hawksi neće moći u doigravanju računati na Thabu Sefoloshu kojem je napukla potkoljenica prilikom uhićenja nakon incidenta u kojem je uhićen i Pero Antić, a prije toga izboden Chris Copeland...

Osim što su Pero Antić i Thabo Sefolosha uhićeni nakon incidenta u kojem je 22-godišnji mladić nožem napao Chrisa Copelanda, Hawksi su saznali još loših vijesti.

Prilikom uhićenja stradao je Sefolosha kojem je napukla potkoljenica i za njega je sezona završena te neće moći pomoći Atlanti u doigravanju u kojem Hawksi ulaze kao prvoplasirana momčad Istočne konferencije.

Košarkaš Indiana Pacersa Chris Copeland izboden je pred noćnim klubom u New Yorku, a prema posljednjim informacijama dobro se oporavlja. Sefolosha i Antić uhićeni su jer su odbijali napustiti mjesto zločina te su navodno ometali policiju u osiguravanju prostora.

"Ovo je vrlo teška situacija za Sefoloshu, ima našu podršku i naše misli bit će uz njega tijekom oporavka. Znamo da će učiniti sve da se što bolje oporavi", poručio je trener Atlante Mike Budenholzer.

Sefolosha je ove sezone u dresu Atlante prosječno bilježio 5.3 poena i 4.3 skoka po utakmici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.04.2015. u 21:01
    thabo i pero... thug life... copeland je prije bio problematičnog ponašanja, sreća da nije nikog iz Indiane vodio sa sobom, nego iz Atalante, bit će zanimljiviji matchupi bez obrambenog specijalista Thabe...
    Obrisan korisnik
  • johnny00810.04.2015. u 19:48
    strasno, ogromna steta i s ljudske i sportske strane...
    johnny008