Košarka

Antić: "Nismo bili s Copelandom, jednostavno smo se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu"

Branimir Korać • subota, 11.04.2015.
Antić: "Nismo bili s Copelandom, jednostavno smo se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu"
Foto: EPA

Makedonac u redovima Atlanta Hawksa Pero Antić prokomentirao je incident zbog kojeg su on i Thabo Sefolosha završili u pritvoru, a Švicarcu je prilikom privođenja napukla potkoljenica. Svemu tome prethodio je napad nožem na Chrisa Copelanda...

Iako se pretpostavljalo da su Pero Antić i Thabo Sefolosha bili s Chrisom Copelandom u trenutku kada je igrač Indiana Pacersa zaradio ubodnu ranu nožem ispred noćnog kluba u New Yorku, Makedonac tvrdi da to nije bio slučaj.

"Nemamo baš ništa s tim što se dogodilo, nismo bili s Copelandom. Nismo ga čak niti vidjeli, niti smo bili tamo kada se napad dogodio. Sve se odigralo dosta prije nego smo došli", tvrdi Antić.

Makedonac tvrdi da je riječ o potpunoj slučajnosti.

"Bila je to ona situacija kada se nađete u krivo vrijeme na krivom mjestu. . Thabo je godinama poznat u ligi, svi znaju da je jedan od najboljih momaka i mene već poznajete, jednostavno se dogodilo da smo bili tamo u krivo vrijeme."

"Jedino što mogu je ispričati se zbog lošeg publiciteta koji smo donijeli Hawksima. Ružno se osjećam zbog toga iako nismo ništa krivi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!