Košarka

Novi udarac za Hawkse: Kyle Korver zbog ozljede nožnog zgloba završio sezonu

Branimir Korać • subota, 23.05.2015.
Novi udarac za Hawkse: Kyle Korver zbog ozljede nožnog zgloba završio sezonu
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi nalaze se u sjajnoj poziciji i iako moraju dobiti još dvije utakmice, imaju širom otvorena vrata ulasku u finale NBA lige. Hawksi su ostali bez još jednog igrača, zaostaju u seriji 2-0 i tek sada sele u Cleveland...

Vrlo malo toga išlo je u korist Hawksa u ovom doigravanju. Došli su dio finala Istoka, u regularnom dijelu sezone iskoristili su slaganje Cavsa i upoznavanje momčad te zasjeli na vrh, ali teško će vidjeti i finale lige.

Već protiv Brooklyn Netsa vidjelo se koliko im nedostaje Thabo Sefolosha, posebno je vidljivo u seriji protiv Cleveland Cavaliersa gdje su hendikepirani neigranjem ili smanjenim doprinosom dvojice najboljih obrambenih igrača što daje krila Cavsima, posebno LeBronu Jamesu kojeg ne mogu niti usporiti. Sefolosha je out, Carroll se ozlijedio u prvoj utakmici i nije na sto posto, a ostali ne mogu pariti Jamesa.

Da stvar bude još lošija za Hawkse, ostali su i bez Kylea Korvera koji je zbog ozljede nožnog zgloba završio sa sezonom. Korver doduše nije briljirao u posljednje vrijeme, ali takvog šutera s toliko iskustva je uvijek poželjno imati na svojoj strani.

Korver ima neko vrijeme probleme s tim nožnim zglobom, a situacija se dodatno pogoršala u drugoj utakmici kada je došlo do sudara s Matthewom Dellavedovom krajem treće četvrtine, Korver šepajući napustio parket i više se nije vraćao.

U trećoj utakmici Hawksi će tako biti dodatno oslabljeni, Cavsima bi se mogao vratiti Kyrie Irving i na svom parketu imat će priliku doći do treće pobjede i napraviti još jedan korak prema finalu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.05.2015. u 01:21
    neusporedivo sa onim drugim finalom ...ovo je dosadno i predvidljivo barem za sad !
    Obrisan korisnik
  • staropramen23.05.2015. u 23:07
    evo prilika Hawksima da počnu igrati košarku ;)
    staropramen