Košarka

Kevin Love ostaje u Cavsima: "Očekujem da ću biti ovdje u prvoj utakmici sezone"

Branimir Korać • nedjelja, 31.05.2015.
Kevin Love ostaje u Cavsima: "Očekujem da ću biti ovdje u prvoj utakmici sezone"
Foto: EPA

Kevin Love tvrdi da će ipak ostati u Cleveland Cavaliersima. Posljednjih tjedana američki mediji dosta su nagađali hoće li Love ostati ili će krenuti u neki drugi klub, ali on je odlučio ostati...

Posljednjih dana američka javnost zabavljala se s budućnosti Kevina Lovea i brojni analitičari smještali su ga u dres Los Angeles Lakersa. Međutim Love je odlučio presjeći nagađanja.

"Iskreno nisam o tome uopće razmišljao dosad, ali kako sam već ranije jednom rekao - očekujem da ću biti ovdje u prvoj utakmici sljedeće sezone", poručio je Love.

Sljedeće sezone zaradit će 16.7 milijuna dolara i očekuje se da će s Cavsima razgovarati o potpisu novog ugovora i to pitanje riješiti do početka sezone.

Love ne može pomoći Cavsima u finalnoj seriji protiv Golden State Warriorsa, sezonu je završio nakon iščašenja ramena u dvoboju s Kellyjem Olynykom.

"Isprva sam emotivno reagirao i mislim da su svi vjerovali da ću se brzo vratiti i oporaviti. No znao sam da neće biti tako jednostavno. Nakon tjedan dana poslao sam poruku Kellyju i poručio mu da je sve u redu, idemo dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!