Košarka

Billy King: "Nije istina da se želimo riješiti Derona Williamsa i Joea Johnsona"

Branimir Korać • srijeda, 03.06.2015.
Billy King: "Nije istina da se želimo riješiti Derona Williamsa i Joea Johnsona"
Foto: EPA

Pismo zahvale Brooklyn Netsa navijačima koji su vlasnici godišnje ulaznice izazvalo je dosta nagađanja u američkim medijima. Među igračima koji su spomenuti u pismu nije bilo imena Joea Johnsona i Derona Williamsa...

Potpisivanje ugovora s Brookom Lopezom i Thaddeusom Youngom, povjerenje u mlade snage Masona Plumleeja, Bojana Bogdanovića, Markela Browna i Sergeja Karaševa te pametno korištenje dva izbora na draftu, spomenuti su u pismu Netsa vlasnicima godišnjih ulaznica.

U svemu tome nisu spomenuti Deron Williams i Joe Johnson što je za američke medije odmah značilo i da se Netsi žele riješiti dvojice igrača s visokim ugovorima.

Međutim GM Billy King tvrdi drugačije, on dodaje kako to nije istina te opovrgava da će se Netsi u svakom slučaju i pod svaku cijenu riješiti Williamsa.

"Mislim da svi malo pretjeruju zbog toga što nismo spomenuli Derona i Joea u tom pismu. Govorili smo o nekim mlađim igračima za koje nismo znali koliko mogu biti dobri, govorili smo o Brooku i Thaddeusu koje želimo svakako zadržati s novim ugovorima, a što se tiče Derona i Joea za njih jako dobro znamo što nam donose i što nam mogu pružiti", tvrdi King.

King je dodao kako će možda i doći do razmjene igrača s kojom bi se smanjila svota dodatnog poreza, posebno jer će on postojati s obzirom da Netsi planiraju produžiti ugovore s Youngom i Lopezom. Tko će biti u razmjeni, nije poznato, ali opet se dolazi do Johnsona .

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • raz_bojnik03.06.2015. u 22:46
    Neće ih nitko pametan uzeti sa takvim ugovorima. To je jedina istina.
    raz_bojnik