Košarka

LeBron James: "Dodatna mi motivacija ne treba, ali imam je. Imam i dovoljno briga"

Borna Rupnik • utorak, 09.06.2015.
LeBron James: "Dodatna mi motivacija ne treba, ali imam je. Imam i dovoljno briga"
Foto: EPA

Uoči treće utakmice finala NBA lige, LeBron James otkrio je da mu motivacije ne nedostaje - a o čemu se točno radi, objasnit će ukoliko osvoji novi prsten.

Iako je izgubio prvu utakmicu u produžetku, a potom i bez Kyrieja Irvinga krenuo u novi susret s Warriorsima, LeBron James povukao je Cavalierse do izjednačenja na 1-1, prije selidbe finalne serije u svoj Cleveland.

"Dodatna mi motivacija ne treba, moja je motivacija pobrinuti se da mi suigrači budu spremni i pripravni na sve izazove, svake večeri kada izađemo na parket", pričao je James prije treće utakmice, koja je na rasporedu u noći s utorka na srijedu.

"Međutim, imam dodatnu motivaciju, ali o njoj ne želim sada razgovarati. Imam i dovoljno briga, uz sve one koji govore da smo autsajderi i koji su nas već otpisali. Nadam se da ćemo osvojiti naslov pa ću vam objasniti", dodala je prva zvijezda Cavaliersa.

LeBron James dva je puta u finalu odnio titulu najkorisnijeg igrača, a prosjek u prva dva dvoboja protiv Golden Statea iznosi mu 41,5 koš po utakmici, uz 12 skokova i 8,5 asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.06.2015. u 16:41
    LBJ!!!
    Obrisan korisnik