Košarka

Video: Tricom Llulla Real Madrid vratio prednost na svoju stranu slavljem u produžetku u Valenciji

Branimir Korać • srijeda, 10.06.2015.
Video: Tricom Llulla Real Madrid vratio prednost na svoju stranu slavljem u produžetku u Valenciji
Foto: EPA

Veliku priliku propustila je Valencia u trećem susretu polufinalne serije ACB lige. Imala je na svom parketu dvije prilike eliminirati madridski Real, međutim već u prvom susretu upisala je poraz i Real Madrid je poveo s 2-1 u seriji...

Valencia je odnijela pobjedu iz Madrida i imala je dvije utakmice na svom parketu u kojima je mogla riješiti pitanje prolaza u finale. Međutim, Madriđani su već u prvoj odnijeli pobjedu i izborili barem petu utakmicu u svojoj dvorani.

Susret je okončan u produžetku i to tricom Sergija Lulla u sjajnoj solo akciji dvije sekunde prije kraja i domaćin više nije imao vremena za povratak.

Moglo je završiti i drugačije, šest minuta prije kraja Valencia je imala 76:66, Madriđani su bili u teškoj situaciji, ali uspjeli su se izvući.

Rudy Fernandez i Marcus Slaughter vratili su goste u rezultatski egal, a u završnici susreta domaćin nije iskoristio posljednji napad i otišlo se u produžetak.

15 sekundi prije kraja produžetka Guillem Vives ubacio je tricu za poravnanje na 100:100, Llull je preuzeo odgovornost u posljednjem napadu i pogodio. Sjajnim driblingom izbacio je Nemanju Nedovića, stvorio prostor za šut i ubacio tricu za 103:100 i pobjedu Madriđana.

U susretu s ukupno ispucanih 75 trica s obje strane Felipe Reyes je predvodio goste s 21 poenom dok je Fernandez dodao 20, a na drugoj strani Luke Harangody ubacio je 21 poen uz osam skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Tsubasa10.06.2015. u 18:08
    https://www.facebook.com/valenciabasket/videos/10152897928942256/?pnref=story
    Captain Tsubasa
  • Captain Tsubasa10.06.2015. u 18:07
    Niste ništa napisali kakva je krađa bila u pitanju
    Captain Tsubasa