Košarka

Hrvatska protiv Latvije s devet igračica, Džankić ipak u sastavu

Mihaela Bradovski • petak, 12.06.2015.
Hrvatska protiv Latvije s devet igračica, Džankić ipak u sastavu
Foto: EPA

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija danas od 16:30 igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu koje zajedničkim snagama organiziraju Mađarska i Rumunjska, a protiv Latvije izbornik Braslav Turić imat će na raspolaganju devet igračica...

Prvi nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj Hrvatska je završila očekivanim porazom protiv reprezentacije Rusije, a ionako oslabljena hrvatska reprezentacija doživjela je novi udarac nakon što je zbog ozljeda ostala bez još nekih igračica.

Ružica Džankić ipak se oporavila i bit će sposobna za nastup u susretu drugog kola protiv Latvije, ali izbornik Braslav Turić neće u tom dvoboju imati na raspolaganju Jelenu Ivezić i Ivu Todorić.

Ivezić je protiv Rusije zaradila istegnuće ligamenta u skočnom zglobu što znači da neće biti u konkurenciji za nastup šest-sedam dana, a Todorić je izgubljena na duže vrijeme zbog frakture u stopalu.

Hrvatsku do kraja Europskog prvenstva u skupini očekuju susreti protiv Latvije, Srbije i Velike Britanije, a sve utakmice igra u Szombathelyju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!