Košarka

Dvojica igrača Cedevite na širem popisu BiH za Europsko prvenstvo ove godine

Mihaela Bradovski • petak, 12.06.2015.
Dvojica igrača Cedevite na širem popisu BiH za Europsko prvenstvo ove godine
Foto: EPA

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Ivanović objavio je imena 25 igrača koji kandidiraju za nastup na Europskom prvenstvu ove godine, a među njima su i dva člana Cedevite...

Širi popis kandidata za odlazak na Europsko prvenstvo sastoji se od 25 imena, a Duško Ivanović na njega je uvrstio dosta mladih igrača među kojima je najmlađi branič Cedevite Džanan Musa. Musa je 99. godište i došao je na popis 25 kandidata.

Osim Muse na popisu je još jedan igrač Cedevite i to Nemanja Gordić koji je ipak puno izgledniji kandidat za odlazak na Europsko prvenstvo nego 11 godina mlađi Musa.

Izbornik Bosne i Hercegovine na popis je uvrstio i obojicu NBA igrača, Mirzu Teletovića i Jusufa Nurkića, a s tog popisa na kraju će otpasti 13 imena.

BiH će svoje utakmice igrati u Francuskoj gdje će biti u skupini s domaćinom, Rusijom, Poljskom, Finskom i Izraelom.

Na popisu se nalaze sljedeći igrači:

Nemanja Gordić (Cedevita), Muhamed Pašalić (Aris), Alex Renfroe (Alba), Draško Knežević (Igokea), Džanan Musa (Cedevita), Zack Wright (Istanbul), Nihad Đedović (Bayern), Marko Šutalo (Pitesti), Minja Milošević (AEK), Marko Jošilo (Metalac), Dalibor Peršić (Timisoara), Adin Vrabac (Trier), Nedim Buza (Spars), Edin Atić (Spars), Almir Hasandić (Sloboda), Mirza Teletović (Brooklyn Nets), Miroslav Todić (Tofas), Miralem Halilović (Krka), Kenan Karahodžić (Unicaja), Stefan Glogovac (Spars), Elmedin Kikanović (Nancy), Andrija Stipanović (Trabzonspor), Jusuf Nurkić (Denver Nuggets), Draško Albijanić (Kozuv), Nermin Hujdurović (Marso).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!