Košarka

James: "Nećemo mijenjati početnu petorku, ali neke stvari ćemo popravljati tijekom meča"

Branimir Korać • nedjelja, 14.06.2015.
James: "Nećemo mijenjati početnu petorku, ali neke stvari ćemo popravljati tijekom meča"
Foto: EPA

Večeras je na rasporedu peta utakmica NBA finala između Cleveland Cavaliersa i Golden State Warriorsa. Serija se seli u Oakland gdje će Cavsi pokušati doći do novog breaka...

Jedna momčad večeras će doći do prve meč lopte za naslov NBA prvaka. Cavsi su imali dobru priliku nakon što su upisali jednu pobjedu u Oaklandu, ali izranjavani nisu uspjeli na svom parketu u prošloj utakmici doći do pobjede.

"Počeli su s niskom petorkom, ali tako su igrali u dosta utakmica ove sezone. To je taj luksuz koji imaju da mogu spustiti Draymonda Greena da igra na petici. Mi ćemo igrati svoju košarku, ovdje smo došli zahvaljujući takvom pristupu i nećemo ništa mijenjati. Tijekom susreta radit ćemo određene prilagodbe, ali nećemo mijenjati startnu petorku", kaže LeBron James.

Trener Cavsa David Blatt najavio je da će se neke stvari ipak morati popraviti.

"Ne samo u ovoj seriji, neke stvari smo mijenjali tijekom cijelog doigravanja. Svaka utakmica donosi nešto novo i predstavlja novi izazov. Ako gledamo samo jednu utakmicu, lako ćemo reći što je potrebno promijeniti, ali ako gledamo cijelu seriju, jasno je da smo imali dosta dobrih stvari. Stoga ćemo pokušati te dobre stvari nastaviti raditi, a one pogreške kojih je bilo pokušat ćemo ispraviti."

Peta utakmica na rasporedu je u dva sata po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2015. u 21:11
    go LBJ!!! Go cavs!
    Obrisan korisnik