Košarka

Ante Tomić ostaje u Barceloni, produžio vjernost Kataloncima do 2019. godine

Mihaela Bradovski • utorak, 16.06.2015.
Ante Tomić ostaje u Barceloni, produžio vjernost Kataloncima do 2019. godine
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativni centar Ante Tomić ostat će u Barceloni do ljeta 2019. godine. Tomić je vagao hoće li ostati u Europi ili otići u NBA ligu, ali je na kraju ipak odlučio ne mijenjati sredinu...

Iako se glasno spominjala opcija odlaska u NBA ligu, konkretno u redove Utah Jazza, Ante Tomić ostaje u Europi i to u dosadašnjem klubu Barceloni.

Za njegove usluge bio je zainteresiran i moskovski CSKA koji je nakon odlaska Saše Kauna bio spreman ponuditi bogati ugovor, međutim Tomić je odlučio produžiti vjernost Barceloni.

U Barceloni će igrati sve do ljeta 2019. godine, a naglašava kako mu je želja osvojiti s Barcelonom što je moguće više trofeja.

"Zadovoljan sam ovim dogovorim i produženjem suradnje. Hvala ljudima iz Barcelone što su mi pružili priliku", kratko je prokomentirao Tomić.

Tomić je u redove Barcelone došao iz Real Madrida 2012. godine i vrlo brzo pokazao se kao kvalitetna akvizicija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.06.2015. u 22:28
    Čuj nakon pustih trofeja što su ove sezone osvojili s njim nije ni čudo da ga žele.Ipak je on dugogodišmji MVP-veljače,mjeseca kada se ništa ne događa i kada pravi igrači odmaraju,ali kada u kasno proljeće dođu prave utakmice onda ga nigdje nema.MISS-VELJAČA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2015. u 17:52
    pametno, bolje tako nego se brukat u nba. Fali njemu kila i mišića za nba
    Obrisan korisnik