Košarka

Los Angeles Lakersi zainteresirani za Cousinsa, Kingsi nisu oduševljeni takvom idejom

Branimir Korać • utorak, 23.06.2015.
Los Angeles Lakersi zainteresirani za Cousinsa, Kingsi nisu oduševljeni takvom idejom

Los Angeles Lakersi pokušat će dovesti DeMarcusa Cousinsa u razmjeni koja bi zadovoljila i Sacramento Kingse, međutim kako javlja više američkih izvora, Kingsi baš i nisu oduševljeni takvim željama LA-a...

Lakersi vide DeMarcusa Cousinsa kao još jedan kotačić u slaganju šampionske momčadi, međutim nešto će se pitati i Sacramento Kingse. Zasad znakovi baš i nisu ohrabrujući, Kingsi se ne žele odreći svojeg najboljeg igrača.

Kako javljaju američki mediji, u cijelu priču uključen je i Orlando Magic, sve tri momčadi imaju visoke izbore na draftu i dosta bi moglo ovisiti o tome koga će na kraju izabrati.

Vlade Divac ne daje previše nade svojem bivšem klubu i tvrdi kako se Kingsi nisu voljni odreći Cousinsa.

"Takvo što se neće dogoditi, ali volio bih prije drafta napraviti neki potez. Imamo puno toga na čemu moramo raditi, treba nam dobar šuter za tri poena. Ako ga ne uspijemo dovesti na draftu, sigurno ćemo to učiniti kasnije", poručio je Divac.

Cousins bi mogao ostati samo san za Lakerse, no jasno je da će Kingsi ući značajno izmijenjenog izgleda u novu sezonu, s Cousinsom ili bez njega.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • iadera23.06.2015. u 16:51
    Malo kasnite sa vjestima. Trener Karl želi trejdati Cousinsa za visoki pick na ovogodišnjem draftu i vidi ekipu bez Cousinsa u budućnosti. To što Divac govori, lako za to. Karl je pre veliko ime da ga se ne bi slušalo. I Boston i Denver su itekako u igri, zajedno s Lakersima. Orlando niko nije... [više na forumu]
    iadera