Košarka

Wade odlučio iskušati tržište, Deng ostaje u Miamiju i sljedeće sezone

Branimir Korać • utorak, 30.06.2015.
Wade odlučio iskušati tržište, Deng ostaje u Miamiju i sljedeće sezone
Foto: EPA

Dwyane Wade mogao bi napustiti Miami Heat i zaigrati u dresu neke druge momčadi nakon što je odlučio izaći na tržište slobodnih igrača. Takvu opciju imao je i Luol Deng, međutim on je odlučio ostati i sljedeće sezone...

Od dolaska u NBA ligu 2003. godine Dwyane Wade igrao je u dresu Miami Heata, ali od sljedeće sezone možda se i to promijeni. Wade je odlučio izaći na tržište i otvoren je za ponude drugih klubova.

Naravno, među onima s kojima će razgovarati bit će i Miami, ali i neki drugi klubovi poput Dallas Mavericksa i Milwaukee Bucksa koji ne skrivaju želju da dovedu Wadea u svoje redove.

Koliko bi Heat bio spreman ponuditi Wadeu, još nije poznato, a vjeruje se da bi wade mogao tražiti oko 60 milijuna dolara za trogodišnji ugovor što bi opet smanjilo Miamiju manevarski prostor na tržištu.

Dobra vijest za Miami je odluka Luola Denga da ostane u dresu Heata i sljedeće sezone. Deng je mogao također promijeniti klub, ali je odlučio iskoristiti opciju ostanka. U posljednjoj sezoni ugovora zaradit će 10.1 milijuna dolara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.06.2015. u 11:55
    U Clevland Wade !!!
    Obrisan korisnik